Cadou pentru miri din portelan fin englezesc

Cadou pentru miri.

Un cadou pentru miri din portelan, elegant si foarte practic

Cadoul de nunta nu trebuie sa fie neaparat unul serios. Un cadou pentru miri din portelan cu mesaje simpatice poate fi la fel de apreciat sau poate chiar mai mult indragit, in functie de personalitatea celor carora doriti sa le faceti o surpriza. O idee inspirata de cadou pentru miri este sa le daruiti cani special destinate mirelui si miresei. Astfel, avand o cana speciala pentru fiecare, diminetile in care mirele si mireasa isi vor bea cafeaua impreuna vor fi si mai frumoase!

Cadou pentru miri din portelan fin englezesc

Primul model de cadou pentru miri din portelan pe care vi-l propunem este unul simplu, dar de mare efect! Canile din portelan alb sunt decorate cu litere aurii extrem de elegante, sugerand faptul ca MR este cana dedicata lui, iar MRS – cana pentru ea.  Aceste cani au, de asemenea,  desenate si simbolurile casniciei, verighetele, intr-o maniera extrem de subtila si de frumoasa! Canile vor impresiona in mod placut prin eleganta si rafinament!

Cadou pentru miri din portelan fin englezesc

Cel de-al doilea model de cani pentru miri pe care vi-l propunem are un mesaj mai profund, intrucat pe cani este inscriptionata o urare calduroasa pentru tinerii insuratei. Iubirea, fericirea si rasul sunt „ingredientele” absolut necesare pentru o casnicie fericita. Canile au si un detaliu elegant, si anume, cuvantul congratulations inscriptionat in interor, detaliu deosebit, care face diferenta!

Cadou pentru miri din portelan fin englezesc

Tot ceea ce trebuie sa faceti voi este sa decideti care model s-ar potrivi mai bine persoanelor dragi carora doriti sa le faceti un astfel de cadou pentru miri din portelan fin englezesc practic si elegant.

Cadou pentru miri din portelan fin englezesc
Cana pentru mireasa I Do
Cadou pentru miri din portelan fin englezesc
Cana pentru mire I Do as I’m told

Cani de cafea pentru el si ea.

Daca doriti sa comandati online aceste seturi elegante de cani pentru miri realizate din portelan fin englezesc, puteti face acest lucru printr-un simplu pe magazinul online.

Pentru comenzi rapide, sunati la numarul de telefon afisat mai jos:

suna comanda

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cani din portelan pentru miri
Pret
RON 59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *