Cadou pentru mire si mireasa inspirat

Cadouri pentru mire si mireasa.

Cadou pentru mire si mireasa, un cadou inspirat de cuplu 

Cadourile special destinate cuplurilor sunt cele mai potrivite tipuri de cadou pentru mire si mireasa. Un cadou reusit de nunta trebuie sa fie, dupa parerea mea, in primul rand, practic. Intocmai de aceea, cele mai potrivite cadouri mi se par a fi canile din portelan fin englezesc pentru mire si mireasa. In al doilea rand, alte cadouri care aduc aminte de cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu sunt albumele foto de nunta si ramele pentru fotografii. Acestea vor colectiona o serie intreaga de poze care vor recrea starea mirifica din cea mai importanta zi a celor doi indragostiti, deveniti acum sot si sotie.

Cadou pentru mire si mireasa.

De ce sa alegi un album foto de nunta sau o rama pentru fotografii? Albumul foto realizat in stil vintage este foarte elegant. Avand initialele Mr&Mrs, este clar un album dedicat amintirilor de la nunta, care se vor mentine mereu vii si care vor aduce emotie de fiecare data cand vor fi privite. Rama pentru fotografii va pastra poza preferata a mirilor care transmite cele mai frumoase emotii si bucurii. Este o adevarata bucurie sa retraiesti acele clipe frumoase de la nunta la o simpla privire asupra unor fotografii!

Cadou pentru mire si mireasa

Printre cele mai frumoase momente in cuplu se numara si diminetile in doi. Micul dejun vine la pachet cu o cafea delicioasa. Canile special destinate savurarii acestei bauturi energizante se numara printre cadouri pentru mire si mireasa absolut perfecte. Diminetile in doi sunt mult mai frumoase atunci cand atmosfera creata este placuta si linistitoare. La aceatsa atmosfera participa, cu siguranta si aceste cani cu mesaj simpatic pentru el si pentru ea.

Cadou pentru mire si mireasa

Cadou pentru mire si mireasa

Daca doriti sa comandati online aceste produse, le puteti gasi in magazinul ejuliana.ro sau sunand la numarul de telfon afisat mai jos:

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album si rama pentru miri I Do
Pret
Lei 168

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *