Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou, o idee inspirata de cadouri pentru cei care fumeaza si au nevoie de unul.

Cand poti oferi drept cadou un set de birou cu bricheta si scrumiera? Nu este obligatoriu sa fie o ocazie speciala dar cu siguranta, ziua de nastere sau ziua onomastica poate fi una dintre ele.

Fie ca esti fumator sau fumatoare, fie ca esti in cautare de cadouri pentru fumatori, setul de birou cu scrumiera si bricheta pe care ti-l prezentam mai jos, este o idee  si o recomandare inspirata.

Desigur, sunt si alte sugestii si idei de cadouri pentru fumatori, insa astazi ne-am oprit la un set pentru birou Honest, prezentat in cutie de cadou. Il poti oferi intr-o punga de cadou, pus in hartie de ambalaj sau asa cum este prezentat, in cutia originala.

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou Scrumiera de birou poate fi folosita de patru fumatori in acelasi timp. Bricheta este reincarcabila iar flacara antivant poate fi reglata.Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouSet cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou Honest. Bricheta poate fi diferita ca model sau forma.

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouCa si scrumiera metalica de birou, bricheta este imbracata in piele ecologica de culoare neagra, marcata sau inscriptionata cu o model numit ”Tatoo”

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouSet pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou, set cu bricheta si scrumiera metalica, imbracate in piele ecological neagra, set pentru birou recomandat pentru barbatiSet cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouSet pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou imbracate in piele neagra mata, decorata cu model si cusuta in contrast

Citeste si:  Lista de Cadouri de Craciun

Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birouPentru ca fiecare cadou merita o prezentare deosebita, si setul cu bricheta si scrumiera de birou vine ambalat in cutie de cadou neagra cu capac roscat.

Poti comanda oricare dintre seturile de cadouri pentru fumatori prezentate mai sus vizitand magazinul online ejuliana.ro sau vizitand magazinul fizic. Pentru confirmarea stocului sau pentru a precomanda in cazul in care acesta a fost epuizat, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos:

suna magazin Juliana Ferdinand

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta pentru birou
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *