Un cadou pentru ea specialCadou pentru ea special, un parfum, un colier intr-o cutie de bijuterii.

Cauti un cadou pentru ea special? Alege ceva special din zona de bijuterii si parfumuri! Nu ai cum sa dai gresi daca te-ai orientat catre zona asta, foarte apreciata de catre femei. Aici poti gasi cele mai inspirate cadouri pentru femei la care te poti gandi.

caseta de bijuterii pentru femei.

O femeie va iubi întotdeauna parfumul care o defineşte şi îi creează o stare de bine şi o bijuterie care să atragă toate privirile. Întocmai de aceea vă propunem acest cadou pentru ea 3 în 1 care include şi cutia de bijuterii, obiect foarte apreciat de femei, în care îşi ţin cele mai de preţ accesorii adunate de-a lungul timpului.


Câteva cuvinte despre marca Mont Blanc:

Fondată în 1906 în Hamburg, Germania, această companie s-a bazat în primii ani pe producţia stilourilor de lux. Cei care au pus bazele acesteia – Voss, Nehemias şi Eberstein – au transformat-o în una dintre cele mai exclusiviste companii. Ulterior compania şi-a diversificat activitatea intrând şi pe piaţa parfumurilor. Deţine 66 de magazine în înreaga lume, cele mai bine vândute parfumuri fiind Mont Blanc Starwalker cu note lemnoase de santal şi cedru şi Mont Blanc Individuelle.

Femeia care alege să poarte parfumul Mont Blanc Individuelle  se va face întotdeauna remarcată de către cei din jurul său, caracterizându-se prin neînfricarea de a încălca regulile şi trecerea peste prejudicii. Este o femeie care trăieşte după normele şi standardele impuse de ea. Iubeşte lucrurile imprevizibile prin care îi surprinde permanent pe cei care o înconjoară. Un parfum feminin, senzual şi irezistibil!

Citeste si:  Cadouri practice pentru barbati

cadou pentru ea special

Note de vârf: coacăz

Note inimă: lotus, păducel, trandafir

Note bază: patchouli, mosc, ambră, vanilie

cadou pentru ea special

Setul format din colier şi cercei  este placat cu rodiu şi decorat cu cristale de zirconiu.

cadou pentru ea specialCadou pentru ea special Parfum Montbalnc Individuelle. Set colier si cercei placati cu aur alb placati cu aur alb care fa

cadou pentru ea specialIn sertarul acestei casete am pus o pereche de cercei placati cu aur alb. Cerceii fac parte din setul cu colier decorat cu cristale

Pentru a comanda un cadou pentru ea special, poti vizita magazinul online ejuliana.ro la sectiunea Cadouri pentru femei. Ai cateva subcategorii care te vor ajuta sa te orientezi mai bine catre cadoul potrivit. Daca ai intrebari sau doresti sa afli stocul, ne poti suna la numarul de telefon afisat: 0785232325.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *