Cadou pentru ea in stil vintage elegant


Caseta cu Big Ben si ceas decorativ alege acest cadou pentru ea in stil vintage!

Atunci cand iti doresti sa faci cuiva un cadou cu adevarat special, exista un secret pentru a iesi totul asa cum ti-ai imaginat. Acest „secret” consta in a stii exact ce ii place persoanei respective, ce pasiuni are si ce anume o incanta. Daca iubitei tale ii plac obiectele decorative in stil vintage, atunci aceste casete cu Big Ben impreuna cu acest ceas de birou vor forma un cadou pentru ea perfect. Atat casetele, cat si ceasul sunt obiecte de decor cu adevarat speciale, care parca poarta amprenta timpului, aducand totodata un aer special.

Cadou pentru ea in stil vintage.

Adevarul este ca obiectele decorative vintage sunt, de cele mai multe ori, costisitoare si nu oricine isi permite sa colectioneze astfel de lucruri. O alternativa buna pentru aceste lucruri vechi cu o incarcatura emotionala deosebita sunt obiectele in stil vintage sau care inspira aceste lucruri vechi. Setul de casete cu Big Ben si ceasul de birou se incadreaza perfect in categoria lucrurilor de inspiratie vintage.

Cadou pentru ea in stil vintage.

Cele doua casete realizate din lemn formeaza un cadou pentru ea cu adevarat special. Avand un aspect usor prafuit, par a fi chiar obiecte vintage originale. Sunt foarte spatioase si in ele se pot depozita o multime de lucruri marunte, de la bijuterii pana la o colectie frumoasa de fotografii, timbre etc. Aceste casete vor fi cadouri minunate si pentru pasionatii de calatorii, avand acest desen elegant cu Big Ben.

Citeste si:  Ceasuri de perete decorative

Cadou pentru ea in stil vintage.

Ceasul de birou este, de asemenea, un cadou pentru ea cu adevarat deosebit. Culorile pastelate sunt feminie si ofera o ambianta linistita in camera, chiar daca rolul acestuia este sa dea desteptarea… un cadou pentru ea cu adevarat feminin si special, care va arata foarte bine in camera ei! Acest ceas in stil vintage este un cadou frumos pentru orice categorie de varsta. Se vor bucura sa il primeasca atat copiii, cat si adultii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *