Cadou pentru bebelus  – suport pentru certificat de nastere Bambino by Juliana

Botezul unui bebelus este un eveniment important. Cand mergi la botez ai nevoie de un cadou pentru bebelus pe masura. Ce poti cumpara pentru un bebelus? Este destul de simplu sa gasesti cadoul perfect pentru bebelus daca ai macar ceva experienta cu copilasii. Cand spun experienta, ma refer la cei care au deja un bebe acasa si stiu exact ce are nevoie acesta sau mai precis ce ar trebui sa primeasca cu ocazia botezului.

 

Cadou pentru bebelus rama si set perie si pieptan
Daca acest botez nu este prima ceremonie de crestinare a unui copilas la care ai participat, cred ca ai observat cam ce se ofera in general. Stiu ca nu vrei sa oferi aceleasi lucruri pe care le aduce toata lumea. Nu vrei sa oferi ceva obisnuit pentru ca exista riscul sa dublezi cadoul altcuiva si asa parintii ajung in situatia, nu prea placuta, de a da mai departe cadoul tau.

Cadou pentru bebelus suport de certificat si rama

Vrei sa oferi ceva mai deosebit, ceva inspirat, un cadou care le va aduce bucurie parintilor si va fi util multa vreme de acum incolo.
Suportul pentru certificatul de nastere Bambino, din colectia de cadouri de botez de la Juliana, intruneste toate aceste conditii. Este deosebit, nu-l intalnesti in orice magazin pentru bebelusi, asa ca riscul de a dubla cadoul de botez este foarte redus.

Cadou pentru bebelus suport de certificat

Pentru ca este elegant, pretios si vine ambalat in saculet textil si cutie superba de cadou, vei face cea mai buna impresie. Doar stii ca prezentarea cadoului este la fel de importanta ca si cadoul in sine. Asta spunem noi mereu la Juliana, de aceea devenit ca un slogan:’’Ambalajul este la fel de important ca si cadoul’’.

Cadou pentru bebelus suport de certificat
Ursuletul in relief care decoreaza suportul, pe inelul de imbinare, la mijloc, este un simbol special pentru bebelusi, intalnit si la alte cadouri de botez din colectiile Juliana.

Cadou pentru bebelus suport de certificat
Pentru ca este facut din metal placat cu argint, acest suport pentru certificat poate fi gravat pentru a-l personaliza cu numele bebelusului. Puteti cere celor care graveaza sa inscriptioneze prenumele sau chiar numele intreg al lui bebe. Un mesaj inspirat sau o urare scurta care sa se incadreze in maxim 30 de caractere, poate fi o idee buna.

Cadou pentru bebelus suport de certificat
Pentru o fetita va recomandam si setul cu perie si pieptan din aceeasi colectie. Si acesta poate fi personalizat prin gravare sau prin simpla atasare a unei etichetute care a fost imprimata cu numele fetitei.

Cadou pentru bebelus suport de certificat perie si pieptan

Suport pentru certificat de nastere si set de perie si pieptan Bambino

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Cadou pentru bebelus Bambino by Juliana
Pret
Lei 269

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *