Cadou pentru barbati Great Bloke cu simbolurile Marii Britanii

Ofera un cadou pentru barbati Great Bloke unui pasionat de simbolurile Marii Britanii!

Aceasta sugestie de cadou pentru barbati este destinata exclusiv persoanelor iubitoare de simboluri ale Marii Britanii! Atunci cand vizitam o tara straina ne incarcam adesea cu energia frumoasa a locului vizitat. Pentru a ne aduce mereu aminte de acele momente frumoase din calatorii, colectionam diferite obiecte. Acestea ne duc instant cu gandul la tara respectiva. Un cadou pentru barbati Great Bloke ii va trezi unui pasionat de simbolurile Marii Britanii amintiri frumoase petrecute acolo. Sugestia noastra este un cadou atat practic, cat si foarte elegant, care are ca piese principale o cana din portelan fin si o borseta pentru cosmetice.

Cadou pentru barbati Great Bloke.

Ofera un cadou cu simbolurile Marii Britanii  pentru barbati din colectia Great Bloke!

Elementele principale ale acestui cadou sunt cana si borseta cu steagul Marii Britanii, care fac parte din colectia special destinata barbatilor – Great Bloke. Cana este realizata din portelan fin englezesc si este foarte practica. Ea poate fi folosita cu usurinta acasa, dar este perfecta si pentru birou. Borseta pentru cosmetice este foarte incapatoare. Din acest motiv, aceasta va fi accesoriul ideal in calatorii pentru transportarea tuturor cosmeticelor de care este nevoie.

Cadou pentru barbati Great Bloke.

Cadou pentru barbati Great Bloke.

In ceea ce priveste ideile de cadou, partea frumoasa este ca poti sa faci diferite combinatii cu aceste cadouri din colectia Great Bloke! Iti recomandam o pusculita cabina telefonica realizata din lemn sau o macheta masina retro. Orice combinatie de cadou ai alege, te asigur ca va fi pe placul unei persone care adora simbolurile Marii Britanii! Pusculita este un obiect de decor minunat, care va atrage toate privirile. Despre macheta masina retro, pot spune doar ca este visul oricarui barbat care iubeste masinile!

Citeste si:  Cani si cesti din portelan cu bufnite

Cadou pentru barbati Great Bloke.

Cadou pentru barbati Great Bloke.

Doresti sa oferi combinatia simpla de cadou format din cana si borseta Great Bloke?

Daca da, poti sa comanzi aceste produse printr-un simplu click pe butonul rosu de mai jos!

Cumpara

Suna acum pe eJuliana

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cana si Borseta Great Bloke
Pret
RON 88
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *