Un cadou de botez recomandat

Magazin de cadouri in Bucuresti

Ofera un cadou de botez recomandat din colectia Button Corner by Juliana

Botezul este un prilej minunat sa oferi noului nascut un cadou de botez recomandat din colectiile recomandate de la Juliana. Creativitatea si unicitatea darului tau vor face ca aceasta experienta de oferire a unui cadou de botez sa fie speciala si de neuitat.

Un cadou de botez se ofera, in primul rand cu caldura in suflet si trebuie sa fie insotit de cele mai sincere urari. Cat despre ceea ce puteti oferi, noi avem o sugestie draguta pentru voi!

Cadou de botez recomandat
Cadou de botez recomandat Rama primul an dubla, set perie si pieptan si pusculita cu ursulet

Acest set de cadou de botez este absolut adorabil si inspira puritate, dar si sensibilitate in acelasi timp. Toate aceesoriile din aceasta colectie au o cromatica placuta – galben pal.

Cadou de botez.

Rama de fotografii este speciala, intrucat contine locuri speciale pentru fotografii surprinse incepand cu prima luna de viata pana la un anisor. Este o modalitate minunata de a observa cat de mult creste si se schimba bebelusul de la o luna la alta. Pusculita in forma de calut este un obiect de decor minunat!

Cadou de botez.

Un cadou de botez poate sa contina si anumite obiecte simbol, cum sunt peria si pieptanul. Acestea pot fi folosite la petrecerea de taiere a motului, cand copilul trebuie sa aleaga diferite obiecte de pe tava.

Caseta de amintiri pentru bebelus, Cadouri pentru primul an.
Caseta de amintiri pentru bebelus

Ramele pentru fotografii sunt binevenite! Acestea vor pastra amintiri nemuritoare, iar cand oamenii dragi vor privi fotografiile, isi vor aduce aminte cu drag de acele clipe speciale de la botez.

Cadou de botez recomandat
Cadou de botez recomandat din colectia Button Corner pusculite pentru bebelusi

Pusculitele adorabile sunt cadouri de botez minunate pentru decorarea camerei copilului. Acestea vor infrumuseta aspectul camerei si o vor transforma total. Vor oferi acel aer copilaresc, mult dorit de catre parinti.

Magazinul online eJuliana.ro este disponibil 24 de ore din 24 pentru comenzile online cu livrare prin curier rapid. Viziteaza categoriile dedicate botezului si bebelusului si alege cele mai frumoase recomandari de cadouri!

Suna in timpul programului 09-20, pentru confirmarea stocului sau comanda telefonic la numarul de telefon afisat: 0785232325

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Caseta cu sertare bebelusului
Pret
Lei 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *