Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline de culoare roz


Ofera un dar simpatic si inedit – cadou de botez pentru fetite cu buline roz!

Darurile de botez alese in mod special pentru o fetita sau un baietel sunt cele mai speciale. Aceste daruri vor avea, cel mai probabil detalii de culoare roz pentru fetite si albastru deschis pentru baietei. Aceste culori pale sunt foarte placute si vor arata minunat in camera bebelusilor. Am gasit cel mai special cadou de botez pentru fetite! Este elegant, cu un design simpatic si cu detalii, bineinteles, de culoare roz. In acest cadou pentru fetite se regaseste un suport pentru certificatul de nastere, doua casetute micute pentru prima bucla de par si primul dintisor si o alta cutiuta pentru pastrarea altor amintiri marunte.

Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline roz

Rama de botez creativa ceremonia botezului, lucruri pentru bebelus, Cadouri argintate pentru bebelusi, Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline roz

Cu acest cadou de botez ii vei impresiona in mod placut pe parinti!

Designul unic al acestor cadouri este primul care iese in evidenta. Atat suportul pentru certificatul de nastere, cat si casetutele pentru bucla si dintisor impreuna cu cutia pentru amintiri sunt realizate din polirezin. Pe fiecare dintre componentele cadoului si afla scrise cuvintele „Baby Girl” cu un font simpatic. Jocul de nuante al bulinelor ofera acestui cadou pentru fetite un aer elegant si rafinat.

Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline roz

Suportul pentru certificatul de nastere are menirea de a pastra la un loc sigur cel mai pretios document primit la nastere. De asemenea, cele doua casetute vor fi doua mici comori ale fetitei, care vor ascunde prima bucla de par si primul dintisor cazut. Acestea sunt doua modalitati grozave de pastrare a celor mai de pret lucruri ale fetitei. In caseta pentru amintiri parintii pot aseza absolut orice, mirul de la botez, bratarica de la maternitate, prima suzeta etc.

Citeste si:  Cadouri pentru prima zi de nastere Juliana

Cadou de botez pentru fetite decorat cu buline roz

Daca doriti sa comandati acest cadou de botez pentru fetite decorat cu buline de culoare roz, puteti face acest lucru telefonic  la numarul afisat mai jos:

suna comanda

sau printr-un simplu click pe butonul de mai jos.

Cumpara

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Suport certificat cu casetute cu buline roz si cutiuta amintiri
Pret
RON 147
Disponibilitate
Out of Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *