Idei de cadou de botez pentru baietel colectia Juliana

Botezul este ceremonia religioasa care deschide calea copilul spre credinta. Acesta reprezinta un eveniment foarte important in viata unei familii, deoarece aduce liniste sufleteasca, purificare si ganduri bune cu care va fi infrumusetata intreaga zi, dar si intreaga viata a copilului.

Cadou pentru bebe de 1 an Juliana.roRama pentru primul an, set casetute pentru mot si dintisor si suport pentru certificat de nastere

Cadourile pentru botez pot varia, de la cele comune (figurine, pernute personalizate, albume pentru pastrarea amintirilor), la cele comemorative (bratari de argint cu numele copilului), pana la cele cu semnificatii religioase (o icoana, biblia). Un cadou de botez pentru baietel cu ocazia evenimentului religios va fi un prilej de aducere aminte pentru acest eveniment unic din viata sa si a familiei sale.

album foto primul anset bucla dintisor tacamuri baietel

Iata ce va recomandam noi atunci cand doriti sa cumparati un cadou de botez destinat unui baietel:

Pusculita purcelus, rama si cutiute pentru primul bucla si primul dintisorO pusculita adorabila care este simbolul prosperitatii si al belsugului, o rama foto pentru pastrarea amintirilor dragi din primul an de viata, cutiute speciale destinate pastrarii primei bucle, a primului dintisor si a bratarii de la maternitate, un carusel muzical din lemn, care, datorita sunetului placut va linisti bebelusul in momente agitate. Dupa cum puteti observa, toate produsele recomandate au diferite tonuri de albastru, culoarea potrivita cadourilor pentru baietei.

Rama si cutiute pentru primul bucla si primul dintisorCadourile set sunt foarte practice pentru faptul ca articolele care alcatuiesc setul vor arata foarte bine impreuna.

Pusculita purcelus, rama si cutiute pentru primul bucla si primul dintisorO idee inspirata de cadou este si setul de trei casetute decorate cu imprimeuri: carucior, ursulet si calut in care mamica poate pastra cele mai de pret amintiri de la botez.

set tacamuri cadou pentru baietel
Set tacamuri placate cu argint cadou pentru baietel Juliana

Chiar daca iau parte la ceremonie, cadourile de botez nu sunt neaparat obligatorii pentru familie sau prieteni. Un detaliu, insa, nu trebuie sa lipseasca, si anume urarea gandurilor de bine venite din suflet!

casetute pentru prima bucla si primul dintisor
Set doua casetute placate cu argint, cutiute pentru prima bucla si primul dintisor din colectia Juliana

cadou de botez pentru baietelcadou de botez pentru baietelcadou de botez pentru baietel

Pentru a comanda cadouri pentru baietel ne puteti contacta la numarul de telefon 0785232325

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cutiute pentru prima bucla si primul dintisor Juliana
Pret
Lei 89

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *