Cadou de botez deosebit cu carusel muzical

Carusel muzica pusculita rama primul an

Cadou de botez deosebit cu carusel muzical Juliana

Botezul este un eveniment important si  fie ca participati ca invitat, fie ca faceti parte din familie,  cadourile pe care bebelusul le va primi, va preocupa in egala masura. Un cadou de botez deosebit va fi o mare bucurie pentru fericitii parintii cand il vor primi cu ocazia botezului. Alegeti ceva special cu aceasta ocazie unica atat pentru bebelus cat si pentru parintii sai!

Pusculita carusel Idei de cadouri pentru copii de 4 ani

Toti cei care cauta idei de cadouri de botez au de ales intre a face cadouri strict pentru bebelusi sau unele care sa includa si pe parinti in ecuatie. Daca va ganditi sa oferiti hainute, exista riscul sa nu ”nimeriti” gusturile parintilor legate de culori sau design.

Ideal este sa oferiti cadouri care sa includa si pe parinti si sa le ramana mult imp deaceea mai jos va recomandam o idee de cadouri de botez  din colectia Juliana de care se va bucura intreaga famile.

Va recomandam un cadou de botez deosebit, un carusel muzical, o pusculita ABC si o rama foto pentru primul anisor din colectia Juliana.

Cadou de botez deosebit

Rama foto petnru primul anisor, pusculita pentru bebelusi, carusel muzical cu cristale Swarovski, din colectia de cadouri Juliana

In colectia de cadouri de botez Juliana rama foto pentru primul an este la loc de cinste pentru ca are 13 rame foto micute pentru fotografii, cate una pentru fiecare luna din primul an de viata si una mai mare pentru o fotografie mai deosebita sau cea de la botez. Deasemenea, acest carusel muzical, decorat cu cristale Spectra Swarovsky si placat cu aur de 24k este un cadou de botez inspirat.

Pentru bebelusi, puteti comanda caruselul muzical cu rame foto in forma de caluti, prezentat de mai jos:

carusel muzical cadou bebelus botez

Carusel muzical Juliana cu rame foto in forma de caluti, pentru bebelusi, un cadou de botez deosebit pentru bebelusi.

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4 based on 4 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Carusel Muzical
Pret
Lei 269
Disponibilitate
Available in Stock

2 thoughts on “Cadou de botez deosebit cu carusel muzical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *