Cadou de botez de colectie Bambino

suport pentru certificat bebelusi

Cadou de botez de colectie Bambino by Juliana

Alege un cadou de botez de colectie Bambino cu suport pentru certificat de nastere si set argintat de botez cu periuta si pieptene, prezentate in cutiie elegante de la Juliana!

Stim, ai nevoie de idei de cadouri de botez pentru ca mergi la un botez si bebe asteapta un cadou de la tine.Cauti un cadou mai sentimental care sa aminteasca familiei de tine pentru multa vreme, un cadou mai special care sa le puna un zambet de bucurie pe chip de fiecare data cand vad cadoul primit de la tine?Esti unde trebuie!Juliana iti recomanda cele mai inspirate cadouri pentru botez!

Cadou de botez de colectie Bambino, suport pentru certificat bebelusi
Cadou de botez de colectie Bambino, suport pentru certificat bebelusi

Suportul pentru certificatul de nastere Bambino este un cadou de botez perfect pentru un bebelus. Puteti oferi acest cadou de ziua de nastere, de nume sau cu ocazia botezului.Acest suport pentru certificat de nastere, placat cu argint si lucrat impecabil vine ambalat in cutie eleganta de cadou Bambino.Este gravat cu cuvintele Baby’s birth certificate.

Cadou de botez de colectie Bambino, suport pentru certificat bebelusi
Cadou de botez de colectie Bambino, suport pentru certificat bebelusi

Suport pentru certificat Bambino by Juliana

Un inel decorat cu un ursulet in relief uneste cele doua jumatati ale suportului pentru certificat.Ambalajul este foarte important la cadourile premium si acest suport pentru certificat nu face rabat la calitate. Cutia de cadou eleganta, saculetul din material textil in care vine ambalat il recomanda pentru cei care vor ceva mai special, mai deosebit.

Cadou pentru fetita carusel muzical set argintat cadou de botez
Cadou de botez de colectie Bambino, set argintat cu perie si pieptan, suport pentru certificat de nastere pentru bebelusi si carusel muzical pentru fetita

Dimensiunile acestui suport pentru certificat sunt urmatoarele:22 x 5.5cm
La fel de elegant este si setul cadou de botez cu periuta si pieptene din aceeasi colectie.Set-periuta-pieptene-Bambin

Set de botez argintat cu periuta si pieptene Bambino by Juliana

Setul cu periuta si pieptene este placat cu argint si decorat cu un calut in relief. Calutul este si el decorat la randul lui cu un stras de cristal pentru un plus de stil. Periuta este delicata si are perisori fini. Atat pieptenele cat si periuta sunt ambalate intr-un saculet textil pentru a fi bine protejate si desigur pentru o prezentare de exceptie.

magazin de cadouri in Bucuresti

Nu trebuie sa mai mentionam ca si cutia de cadou de calitate premium adauga valoare cadoului de botez pe care urmeaza sa-l oferiti.

Set cutiute pentru prima suvita si primul dintisorSet tren pentru prima suvita si primul dintisor din colectia de cadouri de botez, pentru bebelusi, Bambino by Juliana Premium.

 

set-periuta-pieptene-suport-certificat-bambino-G866

Cadou de botez de colectie Bambino cu suport pentru certificat si set cu periuta si pieptene

comanda online sau telefonic 0785232325

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Cadou de botez de colectie Bambino
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *