Cea mai buna selectie pentru cadou botez biserica


Cea mai buna selectie de recomandari pentru cadou botez biserica

Cadou botez biserica – cea mai buna selectie de recomandari din colectiile Juliana. Botezul este un eveniment deosebit pentru parinti.

Fiind momentul in care acestia isi crestineaza copilasul, ceremonia este gazduita si de nasi, alte rude si prieteni care indeplinesc o functie sociala si religioasa bine definita.

lensa.ro

Pentru a face un cadou botez biserica reusit incearca sa respecti cutumele ce privesc acest tip de eveniment.

Cel mai bine ar fi sa nu incerci sa faci un cadou foarte personalizat sau inedit. Bazeaza-te pe recomandarile noastre de cadouri clasice de mai jos pentru a merge la sigur si a impresiona parintii.

Idei inspirate si recomandari pentru cadouri de botez oferite la biserica

Cadou botez biserica

Suport certificat si tacamuri de botez

Acest cadou este unul din cele in stil clasic pe care le poti oferi fara grija la un botez. Semnificand cele mai calduroase sentimente de bucurie si grija fata de nasterea noului membru al familiei, tacamurile de botez argintate sunt o alegere inspirata.

Cadouri de botez pentru fetita

Ele fac parte dintr-un un obicei stravechi ce insoteste celebrarea religioasa de la biserica si marcheaza momentul in care copilul incepe calea ortodoxiei.

Cadouri de botez pentru baietel

Nu iti face griji in privinta decorului cadoului deoarece metalul argintat din care sunt facute elementele individuale vor avea un luciu specific care denota eleganta si stil.Cadou botez biserica ejuliana

Rama si cutiute pentru bucla si dintisor Twinkle

Cadoul complet pentru botez, rama foto este executata intr-un stil clasic, argintat si este ambalata intr-un sac alb elegant.

Timpul de inceput pe care parintii il vor petrece cu copilul lor va da nastere unor momente de neuitat pe care le vor imortaliza pe hartie fotografica astfel incat cadoul tau se va potrivi ca o manusa momentului.

Alege un set de casetute pentru prima suvita si primul dintisor, impreuna cu un suport de certificat argintat,  din colectia Juliana!

Citeste si:  Album foto vintage si rama de familie
Cutiute pentru prima suvita si primul dintisor suport pentru certificat de nastere
Cutiute pentru prima suvita si primul dintisor suport pentru certificat de nastere cadou botez biserica pentru fetita
Cutiute pentru prima suvita si primul dintisor suport pentru certificat de nastere
Cutiute pentru prima suvita si primul dintisor suport pentru certificat de nastere cadou botez biserica pentru baietel

Cutiutele speciale pentru prima bucla si primul dintisor arata ca te gandesti deja la celelalte momente speciale care vor urma in curand si ii vor face pe parinti sa fie foarte impresionati de gandurile tale pline de bucurie.Cadou botez biserica ejuliana

Album cu perie si pieptene Twinkle

Inca un foarte reusit cadou botez biserica este albumul Twinkle placat cu argint. Adu-ti aminte ca cele mai importante cadouri pentru parinti vor fi cele care le permit sa isi pastreze amintirile si pozele in siguranta pentru a se transpune din nou in primele momente ale copilasului lor.

Obiectele care insotesc rama reprezinta inca unul din cadourile clasice, setul de cutiute pentru prima suvita si primul dintisor, setul cu peria si pieptanul.

Cadou botez biserica ejuliana
Atunci cand faci un cadou botez biserica incearca sa te gandesti la semnificatia religioasa a evenimentului si sa faci un dar din cele clasice, dar nu obisnuite. Tu ce cadou te-ai gandit sa oferi parintilor bebelusului la botez?

Cadou botez biserica

Unde poti comanda un cadou de botez pentru biserica?

Pentru a comanda online, viziteaza magazinul ejuliana, la categoria de cadouri de botez! Deasemenea, poti comanda rapid, sunand la numarul de telefon afisat mai jos:

suna comanda

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Cadou de botez pentru biserica
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *