Cadou botez baiat – recomandari si idei pe care le poti folosi

Cadou botez baiat – recomandari si idei pe care le poti folosi atunci cand mergi la botez sau prima zi de nastere.
Evenimentul plin de simbolism al crestinarii baiatului la care participa cele mai importante persoane din viata parintilor este unul la care functia sociala de prim rang o au nasii. Astfel, in calitate de nas, poti alege un clasic cadou botez baiat care sa se inscrie in liniile si trasaturile dictate de obiceiuri. Desi vor fi primite nenumarate cadouri botez baiat din partea invitatilor, acestea nu vor necesita foarte mare atentie datorita functiei sociale mai mici. Ochii tuturor invitatilor vor fi atintiti la cadou botez baiat de la nasi, iar din acest motiv ti-am pregatit mai jos cateva sfaturi si idei care sa te inspire.

rama amprenta manuta piciorus Juliana

Tren cu locase pentru bucla si dintisor cu suport certificat
Un cadou botez baiat care dubleaza si ca obiect decorativ, trenuletul va face pe parinti sa se gandesca la urmatoarele evenimente frumoase din viata micutului lor.

Suport certificat tacamuri

Acesta este un dar oferit de catre nasi ce va iesi in evidenta cu siguranta printre celelalte cadouri botez baiat si va avea o functie atat de pastrare a acelor obiecte cat si decorativa.

Cadou neasteptat pentru botez.

Cadoul este completat de catre suportul pentru certificatul de nastere, un accesoriu modern care va fi primit cu caldura de catre parinti.

cadou de botez pentru baietel

Album foto cu calut sau ursulet
Daca vrei sa faci un cadou botez baiat de la nasi plin de caldura, alege albumul foto cu calut. Acesta e un cadou in care parintii isi vor putea pune toate amintirile din primii ani de viata ai baietelului trase pe hartie fotografica.

set albume foto pentru bebelusi Juliana

Cadoul este decorat cu un calut realizat din metal placat cu argint. Astfel, darul va avea si o latura clasica si va avea in componenta metalul folosit de obicei la acest gen de evenimente.

cadou botez baietel

Set de tacamuri si casetute
Setul de tacamuri din argint arata stima si aprecierea pe care o porti fata de parinti si de noul membru al familie in mod traditional.

tacamuri si casetute mot si dintizor Twinkle cadou bebelusi Juliana

Cadoul este facut din metalul folosit in mod simbolic pentru a arata puritatea ceremoniei. Casetutele pentru prima bucla si primul dintisor sunt menite sa arate sentimentele tale pline de caldura pentru urmatoarele evenimente ce vor urma botezului.

set tacamuri cadou pentru baietel
In cele din urma, familia va primi multe cadouri botez baiat insa cel mai important este reprezentat de cadou botez baiat de la nasi. Astfel, exista o deosebire majora in ceea ce priveste functia sociala a nasilor, iar importanta acestora in viata copilului va crea asteptari mult mai mari chiar din prima secunda prin deosebirea cu un foarte special cadou botez baiat.

album foto primul an, Cadou botez baiatAlbum foto primul an tacamuri si set de casetute albastre pentru baietel

cadou bebelusi tacamuri Twinkle

Viziteaza magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda sau suna la numarul de telefon afisat: 0785232325 pentru confirmarea stocului !

comanda acum 0785232325
Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
3.5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto de botez set mot dintisor pentru baietel
Pret
Lei 228

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *