Butoni de camasa personalizati, cadouri pentru barbati


Butoni personalizati – accesorii deosebite si cadouri pentru barbati

Astazi am ales  sa vorbim despre butoni de camasa personalizati si nepersonalizati, accesorii importante pentru tinutele elegante pentru barbati. Desi butonii de camasa au aparut in anii 1600, nu au devenit cunoscuti decat la sfarsitul secolului al XVIII lea. Butonii pentru camasa erau facuti din aur sau argint, decorati cu pietre pretioase si erau considerate adevarate bijuterii. Aristocratii si elitele purtau butoni la camasa pentru a se deosebit de  oamenii obisnuiti.

Butoni de camasa cadouri pentru barbati in functie de pasiunile lor

butoni-camasa

Se spune ca nu haina il face pe om dar nu este intotdeauna cazul. Cand vorbim de tinutele business si cele de ceremonie, nu mai incape discutie, butonii de camasa sunt preferati.Sunt accesorii barbatesti care dau stil si te fac sa te simti  cu adevarat ”la patru ace” cum se spune.


Pentru nu sunt prea multe bijuterii pentru barbati, butonii sunt acele accesorii care pot intra in aceeasta categorie. Butonii de camasa sunt accesorii importante pentru barbatii care stiu sa se imbrace, barbatii cu stil.butoni camasa busola personalizati

Oamenii de afaceri, cu personalitate puternica, poarta butoni de camasa.Cand mergi la intalnire de afaceri sau la o ceremonie, te imbraci cu stil iar butonii de camasa fac parte din gama de accesorii care il fac pe un barbat sa se simta increzator si puternic.La un costum si o camasa de calitate care nu poti pune decat o pereche de butoni deosebiti.

O pereche de butoni de camasa de calitate nu vor trece neobservati fie ca participi la o intalnire de afaceri sau la o ceremonie. In Marea Britanie aceste bijuterii pentru barbati sunt foarte importante. Englezii sunt barbatii care poarta cel mai mult butoni la camasa. Nu intamplator James Bond apare intotdeauna imbracat impecabil si desigur, cu butoni la camasa.

Citeste si:  Cutie pentru ceasuri din piele

Butoni de camasa personalizati, butoni de camasa personalizabili prin gravare

butoni camasa personalizatiButoni de camasa personalizati prin gravare-model

O pereche de butoni de camasa personalizati poti o idee inspirata de cadou pentru un barbat. Cea mai buna cale pentru a personaliza o pereche de butoni din metal este prin gravare. Poti alege sa gravezi direct pe butoni daca au spatiu special pentru personalizare sau poti grava direct pe cutie daca aceasta este metalica.Cum purtam butonii pentru camasa.

Cum purtam butonii pentru camasa.

Modele diferite de butoni de camasa pentru barbati in functie de preocupari si pasiuni, butoni de camasa colectia Juliana

Butoni de camasa motocicleta

Adauga putina distractie modul in care te imbraci sau mai bine spus stilului tau vestimentar cu o pereche de butoni motocicleta!

butoni camasa motocicleta
Daca ai nevoie de idei de cadouri pentru barbati care sunt pasionati de motociclete si citesti aceste randuri, cred ca te bucuri deja ca esti aici si ai gasit acest articol. Stii ca unui motociclist i-ar placea sa primeasca ceva cu legatura sentimentala. Un cadou cu trimitere catre pasiunea sa, butonii in forma de motocicleta ii vor face o bucurie deosebita.

Sunt multe ocazii cand poti oferi cadou butonii motocicleta unui pasionat de motociclete. Daca esti in
cautare de cadouri pentru motociclisti, probabil ii vei oferi acesti butoni intr-una din aceste ocazii importante.

butoni camasa motocicleta
Daca nu este o ocazie importanta neaparat ci doar vrei sa-i oferi un cadou, nu uita ca bucuria va fi la fel
pentru un pasionat de sport si motociclete.

Citeste si:  Suport pentru certificatul de nastere Juliana

Butoni de camasa busola

Orice barbat care poarta butoni de camasa se va bucura sa primeasca o pereche de astfel de butoni. Busola este un instrument de navigatie esential deaceea a devenit un simbol pentru cineva care stie bine in ce directie se indreapta.  Stiti cum se spune: ”Cand nu stii unde mergi, nici un drum nu te va duce
acolo.”

Daca vrei sa transmiti un mesaj unui barbat legat de directia pe care vrei sa o aleaga, deasemenea
poti sa-i oferi cadou o pereche de butoni in forma de busola sau chiar o busola de colectie.

butoni camasa personalizati
Un alt simbol si mesaj important pe care il poti transmite prin butonii busola este acela ca atata timp cat
sunteti prieteni sau aveti aceasta relatie speciala, nu se va simti nicodata ”pierdut” sau va gasi
intotdeauna directia cea buna.

butoni camasa busola personalizati

Butoni de camasa bicicleta

Pentru orice entuziast si pasionat de biciclete, o pereche de butoni in forma de biciclete va fi cadoul
perfect. Nu spun ca nu i-ar placea sa primeasca o bicicleta adevarata, dar un pasionat de biciclete are
intotdeauna o bicicleta buna pe car,e cu siguranta, a ales-o el insusi.

Asa ca poti sa-i oferi doar un mic simbol al pasiunii lui, niste butoni bicicleta. Este un cadou amuzant dar si simbolic in acelasi timp. Poti
sa oferi acest cadou de Craciun, de Pasti, cu ocazia zilei de nastere, ziua onomastica, de ziua tatalui si
ziua barbatului.butoni camasa personalizati
Butoni de camasa volan de masina

Butoni de camsa in forma volan de masina, o idee inspirata de cadouri petnru cei care sunt pasionati de
masini.

Citeste si:  Cadouri pentru intelectuali

In aceasta categorie se incadreaza foarte multi barbati. Cei mai multi dintre ei considera masina mai mult decat un mojloc de transport. masina este o pasiune pentru cei mai multi dintre barbati asa ca o pereche de butoni in forma de volan de masina sau chiar de masina, va fi cadoul ideal de ziua de nastere sau cu ocazia sarbatorilor.butoni camasa personalizati, butoni volan
Daca vrei sa-i oferi mai mult decat un cadou simbolic, poti pur si simplu sa adaugi butonii masina sau
butoni volan de masina la cadoul tau mai consistent.Butoni de camasa personalizati Cutie de ceasuri si butoni de camasa motocicleta placati cu argint – o combinatie inspirata de cadouri pentru barbati
O pereche de butoni in forma de motocicleta, bicicleta, busola, masina, schimbator de viteze sau alte forme caracteristice pasiunilor masculine poate fi o idee inspirata de cadouri amuzante pentru cei care le ofera si o surpriza placuta pentru cei care le primesc.

Butoni de camasa schimbator de viteze

Butoni de camasa schimbator de vitez

Butoni de camasa personalizati, butoni de cama ceasButoni de camasa ceas

butoni de camasa-Idei de cadouri pentru motociclisti JulianaButoni de camasa motocicleta

Butoni de camasa personalizati

Butonide camasa personalizabili

Pentru a comanda o pereche de butoni de camasa personalizati sau butoni de camasa amuzanti va rugam sa confirmati stocul in magazinul Juliana din bulevardul Ferdinand 103 Bucuresti. Pentru asta, ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon al magazinului, afisat mai jos:

suna magazin Juliana Ferdinand


1 Opinii pentru “Butoni de camasa personalizati, cadouri pentru barbati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp Mesaj pe WhatsApp