Cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut

Cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut

Cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut

Ai mancat vreodata burger vegan? Daca nu este momentul a incerci pentru ca este cu adevarat un deliciu culinar. Este mai gustos decat unul facut cu carne. Recunosc chiar si cei care consuma carne regulat.

burger vegan
Burger vegan si cartofi prajiti sanatosi la cuptor

Nu stiu daca esti vegan sau nu dar daca nu esti poate devii dupa ce incerci reteta celui mai delicios burger vegan cu sfecla si naut pe care o poti face chiar tu, in bucataria ta.
Azi te voi invata sa prepari o reteta delicioasa de burgeri cu sfecla si naut. Eu una ador acesti burgeri minunati.
De cand am invatat sa-i prepar toti cei apropiati imi cer mereu. Oricum ii fac destul de des.

Pana sa ajung la aceasta reteta de burger, am incercat si altele. Dar asta m-a cucerit din prima. In primul rand este si ceva foarte sanatos.


Daca nu mananci sfecla sau naut pentru ca nu iti place gustul, crede-ma ca nu iti vei da seama.Oricum, ar trebui sa stii despre beneficiile extraordinare ale sfeclei rosii. Poate ca nu faci salata de sfecla rosie in fiecare zi desi ar trebui.

Pentru ca este un ingredient foarte important in aceasta reteta, vei consuma si sfecla rosie de fiecare data si vei beneficia de vitaminele, mineralele si proprietatile sale cu adevarat speciale.

Citeste si:  Corabia bogatiei remediu feng shui

Gustul lor este cu adevarat delicios in reteta de burger vegan. Cel mai important de stiut, este ca nu sunt nici greu de facut.

Cum sa mananci sanatos cand nu ai timp?
Cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut

Reteta celui mai delicios burger vegan cu sfecla si naut este una destul de usoara

Timp preparare: 30 de min.
Timp coacere: 20-25 de min.
Timp total: 55 de min.
Pentru inceput, o sa-ti enumar ingredientele de care ai nevoie in aceasta reteta:

  • 5 sfecle potrivite
  • o cutie sau un borcan de naut curatat bob cu bob de pielite
  • o lingura de fulgi de drojdie inactiva
  • o ceapa medie
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 linguri de fulgi de ovaz
  • o jumatate de lingurita de sare
  • condimente (cimbru, turmeric, piper, chimion, zatar). Pune cate putin din toate.

Pentru burger vei avea nevoie de:

  • branza topita sau mozarella vegana (gasesti la orice supermarket, acum)
  • rucola/valeriana
  • castraveciori murati
  • cartofi ”prajiti” la cuptor
  • chifla/lipie

Daca nu ai zatar merge si putin oregano sau maghiran. Le gasesti la pliculete in orice supermarket. Le poti gasi si vrac si le poti achizitiona mai ieftina asa.

Eu pot sa iti recomand condimentele pe care le-am folosit eu. Tu poti alege condimentele care iti plac cel mai mult. De exemplu eu pun cam o lingurita de cimbru, jumatate de turmeric, una sau doua lingurite de zatar, un varf de cutit de chimion si putin piper.
Si acum sa trecem la treaba. Pune intr-un castron mai mare nautul curatat de pielita. Zdrobeste-l cu o presa de piure sau cu furculita dar este mai greu deoarece nautul este mai tare. Dupa ce l-ai pasat, adauga sfecla rasa pe razatoarea mica.

Citeste si:  Cadouri pentru majorat

Sfecla trebuie stoarsa. Ai grija sa strecori putin sfecla inainte deoarece este prea suculenta si vei obtine o pasta prea moale. Sper ca nu uiti. Daca uiti sa o strecori, se rezolva cu putin pesmet.
Caleste ceapa cu usturoiul tocate marunt in putina apa pana se inmoaie si nu mai este apa. Dupa ce amesteci bine sfecla cu nautul, adauga ceapa cu usturoiul, ovazul, uleiul de masline, drojdia inactiva si condimentele.
Intr-o tava, pune o hartie de copt si pune burgerii preparati cu mana. Trebuie sa arate ca niste chiftele mai mari.
O sa-ti iasa cam 7-8 burgeri depinde de cat de mari ii faci.

Cand burgerii s-au rumenit un pic, nu mult, ii scoti din cuptor si ii asezi pe o farfurie. Acuma, depinde cat de rumeniti ii vrei. Stiu ca sunt si persoane care ii vor mai rumeniti. Asta depinde de gustul tau. Eu ii prefer facuti, nu arsi.
Si acum sa trecem la ”asamblat”. Ia o chifla ( poti sa folosesti si paine feliata sau lipie ) si incalzeste-o un pic in cuptor. Unge chifla cu putin mustar sau maioneza fara ou ( vezi reteta de maioneza de post aici) si pune burgerul peste. Adauga o felie de mozarella vegana, putina valeriana, rucola sau ce preferi. Miei imi place rucola. Adauga niste castraveti murati taiati felii subtiri si cartofi” prajiti” la cuptor ( vezi reteta de cartofi” prajiti” la cuptor ).

Citeste si:  Ornamente de Craciun si sarbatori

O sa mananci cu atata pofta acest delicios burger incat o sa mai vrei unul. Crede-ma ca nu simti diferenta fata de cel cu carne. Incearca si o sa vezi. Este cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut pe care il vei manca vreodata.

Summary
recipe image
Recipe Name
Cel mai delicios burger vegan cu sfecla si naut
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 8 Review(s)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *