Bratara cu Rudraksha pentru femei si barbati

Bratara cu Rudraksha pentru femei si barbati

Bratara cu Rudraksha, talisman si bijuterie, in acelasi timp, recomandata atat pentru femei cat si pentru barbati, din colectia Juliana.

Rudraksa este samanta fructului albastru al unui arbore peren, Elaeocarpus ganitrus, deasemenea cunoscut si sub denumirea de copacul Rudraksha, gasit in Himalaya, Nepal, India si in alte parti din sud-estulAsiei.

In Sanskrita, pluralul cuvantului Rudraksha este ”Rudraksham”  care inseamna  ‘’lacrimile lui Dumnezeu’’.

Bratara cu Rudraksha
Bratara cu Rudraksha

Atat Hindusii cat si Buddhistii considera Rudraksham “seminte sfinte”, aducatoare de pace, putere si protectie.

In mod traditional, din aceste ‘’margele’’ se fac bratari si coliere cu Rudraksa care sunt purtate si folosite pentru meditatie.

Conform traditiei stravechi, pentru o bratara cu Rudraksa sau pentru un colier pentru meditatie si rugaciune, aceste seminte de Rudraksa sunt puse in multiplu de 9, iar cifra optima este 108.

Semintele de Rudraksa au multe fete sau ‘’mukhi’’, asa cum le numesc indienii, si se pot observa deosebind ‘’crapaturile’’ care traverseaza samintele de la un capat la celalalt.

Cea mai intalnita samanta de Rudraksa este cea cu cinci fete  dar se gasesc de la 1 pana la 23 de ‘’mukhi’’, cu cat sunt mai multe cu atat sunt mai rare si mai speciale.

Citeste si:  Umbrela de nunta si evantai Juliana

Se spune ca fiecare muchie este cunoscuta pentru o anumita vibratie care-i confera putere si influenta asupra spiritului si asupra vietii.Bratara cu Rudraksha

De ce sa porti o bratara cu Rudraksha?

Bratarile Rudraksha sunt purtate pentru sanatate, spiritualitate si pace interioara.

Samanta de Rudraksha este simbolul bunastarii, pacii interioare , cunoasterii si  puterii deaceea este bine sa purtati un colier  sau  o bratara Rudraksa .

Deasemenea, se spune ca  Rudraksa cu cinci ‘’mukhi’’ este buna pentru cele 7 chakre.

Iti recomandam sa porti o bratara cu Rudraksha, nu doar pentru ca acum , stii mai multe amanunte despre ea, ci pentru ca arata bine si iti da acel ”feeling” exotic placut.

Pentru comenzi cu livrare prin curier, viziteaza magazinul online. Pentru detalii si confirmarea stocului, suna la numarul de telefon al magazinului juliana: 0785232325 si rezerva sau plaseaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *