Borseta de piele premium pentru barbati

Borseta de piele de calitate premium pentru barbati

Ce tip de geanta se potriveste cel mai bine unui barbat? Cu totii stim ca si barbatii au cel putin cateva obiecte pe care trebuie sa le poarte cu ei. Desi multi prefera sa-si tina mobilul, cheile si portofelul prin buzunare, este mult mai usor sa poarte o borseta de piele .

Multi au si un Ipad sau o tableta electronica pe care nu o pot purta in mana si o  borseta de piele mai incapatoare este exact ce au nevoie. In functie de  marimea tabletei puteti alege o borseta din piele care sa corespunda. Pentru o tableta mai mare alegeti una destul de incapatoare, cu compartiment suplimentar pentru telefon, chei, portofel si alte accesorii pe care le poarta de obicei un barbat. Pentru obiecte mai mari, este ideala purtarea unei serviete.

Borseta de piele naturala de calitate premium

O borseta de piele este utila pentru barbati mai ales daca are si o bareta pentru purtare pe umar.  De obicei o borseta are un maner pentru a fi purtata in mana dar este mai confortabil sa porti o borseta cu bareta de umar pentru ca iti va lasa mainile libere. O poti trece dupa gat sua o poti purta in fata dupa preferinta.

 

Iata un model de borseta de piele cu bareta pentru purtarea pe umar foarte popular si foarte practic pe care il puteti comanda.

Citeste si:  Cadouri pentru extrovertiti

Borseta de piele naturala de calitate premium

In general, o borseta din piele de calitateeste bine compartimentata si are cel putin un buzunar care se inchide cu un fermoar. Este mai sigur ca buzunarele exterioare ale borsetei sa se inchida cu fermoar, din motive lesne de inteles.

Borseta de piele naturala de calitate premium

Desigur exista si  un alt compartiment interior in care poate sa incapa si o tableta electronica mai mica sau telefonul mobil.

Pe ambele fete, la exterior, borseta are cate un compartiment care se inchide cu fermoar si un buzunar incapator care se inchide cu fermoar .

Borseta de piele maron pentru barbati

Bareta borsetei este tot din piele veritabila si este reglabila pe inaltime. O puteti adapta in functie de inaltimea dorita.

Exteriorul acestei borsete este facut din piele naturala, tighel de aceeasi culoare sau in contrast, iar interiorul este facut din material textil.

Borseta de piele naturala

Pentru a comanda o borseta din piele de calitate, vizitati ejuliana.ro!

Suna acum pe eJuliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *