Boluri tibetane pentru terapie si decor

Boluri tibetane pentru terapie si decor recomandate

Alege boluri tibetane pentru terapie prin muzica, relaxare, meditatie si energizare si desigur pentru decor, datorita sunetului profund si al aspectului antichizat deosebit, de colectie!

Folosite de catre calugarii budisti in timpul meditatiei, despre bolurile tibetane se spune ca au abilitatea de a purifica spatiul in care traim.

Astfel, adeptii medicinei alternative, utilizeaza aceste boluri in cadrul unei terapii aparte (prin sunet) cu scopul de a restabili echilbrul sufletului uman si de a-l elibera de angoasele cotidiene.

De cand dateaza bolul tibetan?

Boluri cantatoare din sapte metale

Conform traditiei Tibetane, existenta acestor boluri dateaza inca din vremea personajului istoric Buddha Shakyamuni (560 – 480 î.hr.). Inca de atunci, bolurile tibetane erau esentiale in procesul meditatiei. Astazi, ele pot fi gasite in toate templele, manastirile si salile de rugaciune budiste din lume.

Boluri cantatoare din sapte metale

La ce foloseste un bol tibetan?

Pe langa scopul religios, aceste boluri tibetane sunt folosite pentru o multime de alte scopuri. Iata cateva dintre cele mai importante: meditatia, relaxarea profunda, reducerea stresului, vindecarea de anumite afectiuni, Reiki, echilibrarea chakrelor, etc.

De altfel, foarte multi oameni gasesc aceste obiecte de o muzicalitate iesita din comun, cu puternice valente spirituale si recreationale. Bolul tibetan este si un ”instrument muzical” folosit cu succes in sesiunile de meditatie.

Boluri cantatoare din sapte metale

Din ce se face un bol tibetan?

Este important de stiut ca bolurile tibetane sunt facute manual sau turnate in forme, matrite. Ulterior ele sunt polisate si decorate manual de artisti dedicati.Realizarea unui bol tibetan poate dura mai multe ore si chiar zile.

Citeste si:  Cum Scapi De Dependenta De Zahar in 10 Zile?

Pretul unui bol tibetan este stabilit in functie de materialul din care este facut, complexitatea decorului sau si desigur marimea. Cu cat este mai mare, cu atat pretul bolul va creste.

Bol din sapte metale. Un lucru extrem de interesant la bolurile tibetane este faptul ca acestea au o compozitie formata din sapte metale diferite. Fiecare dintre acestea are cate un corespondent in sistemul nostru solar: aur – Soare, argint – Luna, mercur – Mercur, cupru – Venus, fier – Marte, staniu – Jupiter si plumb – Saturn.

Bol tibetan din sapte metale

Desigur, pentru aceste sapte metale exista si alte corespondente interesante. De exemplu, unii oamenii sunt de parere ca fiecare metal in parte reprezinta una din chakrele corpului uman. De aici aflam despre puterea incredibila de armonizare si de relaxare pe care le au aceste boluri. Bol cantator tibetan

Atunci cand vorbim despre un ritual de purificare al mediului in care traim, ne gandim intotdeauna la un bol tibetan. De multe ori, bolurile tibetane se folosesc impreuna cu betisoare parfumate si cu clopotei tibetani. Si acestia din urma au, la randul lor, un aport important in eliminarea stresului si echilibrarea chakrelor.

Clopotei tibetani de bronz antichizatPersoanele care cred in puterea de tamaduire a bolurilor tibetane sunt de parere ca acestea produc niste sunete si vibratii vindecatoare. Despre anumite vibratii se spune ca sunt capabile sa determine schimbari majore la nivelul organismului nostru.

Citeste si:  Betisoare parfumate pentru purificare

Boluri cantatoare din sapte metale, Boluri tibetane

Astfel, nivelul de stres pe care il resimtim poate fi redus semnificativ prin terapia cu boluri tibetane. Acestea favorizeaza  armonizarea celulelor din corpul nostru si echilibrarea energiilor corpului.

Cultura si traditia orientala este foarte atractiva pentru toti oamenii preocupati de spiritualitate care doresc sa obtina o intelegere si o perceptie superioara a existentei. Tu ce parere ai despre aceste obiecte de inspiratie tibetana?

Unde pot comanda un bol tibetan?

Pentru a comanda clopotei sau boluri tibetane, vizitati magazinul online ejuliana.ro sau contactati-ne la telefon: 0785 232 325

Nu uitati sa ne oferiti detaliile produsului pe care il doriti, in cazul in care optati pentru plasarea comenzilor la telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *