Boluri tibetane pentru terapie si decor


Boluri tibetane pentru terapie si decor recomandate

Alege boluri tibetane pentru terapie prin muzica, relaxare, meditatie si energizare si desigur pentru decor datorita aspectului antichizat deosebit de colectie!

Folosite de catre calugarii budisti in timpul meditatiei, despre bolurile tibetane se spune ca au abilitatea de a purifica mediul inconjurator. Astfel, adeptii medicinei alternative utilizeaza aceste boluri in cadrul unei terapii aparte (prin sunet) cu scopul de a restabili echilbrul sufletului uman si de a-l elibera de angoasele cotidiene.

Boluri cantatoare din sapte metale

Conform traditiei Tibetane, existenta acestor boluri dateaza din vremea personajului istoric Buddha Shakyamuni (560 – 480 î.hr.), inca de atunci fiind esentiale in procesul meditatiei. Astazi, ele pot fi gasite in toate templele, manastirile si salile de rugaciune budiste din lume.

Boluri cantatoare din sapte metale

Pe langa scopul religios, aceste boluri tibetane sunt folosite pentru o multime de alte scopuri precum: relaxarea profunda, reducerea stresului, vindecarea de anumite afectiuni, Reiki, echilibrarea chakrei, etc. De altfel, foarte multi oameni gasesc aceste obiecte de o muzicalitate iesita din comun cu puternice valente spirituale si recreationale.

Boluri cantatoare din sapte metale

Un lucru extrem de interesant la bolurile tibetane este faptul ca acestea au o compozitie formata din sapte metale diferite, iar fiecare dintre acestea are cate un corespondent in sistemul nostru solar: aur – Soare, argint – Luna, mercur – Mercur, cupru – Venus, fier – Marte, staniu – Jupiter si plumb – Saturn.

Citeste si:  Tablouri inspirationale pentru decor

Bol tibetan din sapte metale

Desigur, pentru aceste sapte metale exista si alte corespondente interesante. De exemplu, unii oamenii sunt de parere ca fiecare metal in parte reprezinta una din chakrele corpului uman, de aici si puterea incredibila de armonizare si de releaxare pe care le au aceste boluri. Bol cantator tibetan

Atunci cand vorbim despre un ritual de purificare al mediului inconjurator, bolurile tibetane se folosesc impreuna cu betisoare parfumate si cu clopotei tibetani, acestia din urma avand la randul lor un aport important in eliminarea stresului si echilibrarea chakrelor.

Clopotei tibetani de bronz antichizatPersoanele care cred in puterea de tamaduire a bolurilor tibetane sunt de parere ca acestea produc anumite vibratii capabile sa determine schimbari majore la nivelul organismului nostru.

Boluri cantatoare din sapte metale, Boluri tibetane

Astfel, nivelul de stres pe care il resimtim poate fi redus semnificativ prin terapia cu boluri tibetane, acestea favorizand armonizarea celulelor din corpul nostru si echilibrarea energiilor pozitive si negative.

Cultura si traditia orientala este foarte atractiva pentru toti oamenii preocupati de spiritualitate care doresc sa obtina o intelegere si o perceptie superioara a existentei. Tu ce parere ai despre aceste obiecte de inspiratie tibetana?

Pentru a comanda clopotei sau boluri tibetane, vizitati magazinul online ejuliana.ro sau contactati-ne la telefon: 0785232325! Nu uitati sa ne oferiti detaliile produsului pe care il doriti in cazul in care optati pentru plasarea comenzilor la telefon!

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
4.5 based on 3 votes
Nume Brand
India
Nume Produs
Bol cantator tibetan India
Pret
lei 99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *