Bol tibetan din sapte metale pentru energizare


Bol tibetan din sapte metale pentru energizare si purificare

Bol tibetan din sapte metale sau bol din aliaj de metale? Este adevarat ca bolurile tibetane aduse din India sunt facute din sapte metale sau este acesta este doar un mit?

Este bolul cantator mai bun pentru ca este facut din sapte metale sau acest numar are doar o semnificatie mitologica sau astrologica?

Iata cateva intrebari care cu siguranta ne trec prin cap atunci cand stim ceva despre bolurile tibetan dar evident nu destul.

Se spune ca fiecare metal continut de catre bolul cantator corespunde fiecareia dintre cele sapte planete sau corpuri ceresti cunoscute cu mii de ani in urma.

Pentru a determina exact aliajul de metale din care se fac aceste boluri, ar trebui testate in laborator sau sa facem o calatorie tocmai la Kathmandu, unul dintre cele mai cunoscute locuri unde se fac bolurile cantatoare.

Bol tibetan din sapte metale

Ceea ce este clar si stim sigur, fara a fi nevoie sa facem o calatorie in India sau la laborator, este ca intr-adevar, toate bolurile turnate contin un aliaj de mai multe metale, ales special pentru producerea celui mai bun sunet.

La fel sunt alese si metalele din care sunt facute clopotele pentru biserici de catre maestrii clopotari.

In ceeace priveste calitatea sunetului, cu siguranta aceasta este influentata de numarul de metale din compozitia aliajului.

Citeste si:  Bugetul pentru cadouri pentru craciun

Daca sunt sapte sau mai multe, cred ca este mai putin important, atata timp cat sunetul produs este cel care trebuie.

Desigur si modul in care este ”cantat” bolul este important. Cel mai bun bol cantator realizat vreodata, nu va emite sunetul perfect daca nu stim cum sa facem asta.

Emiterea sunetului cere putin exercitiu. Vibratia cea mai joasa se obtine atunci cand ciocanelul de lemn atinge bolul mai jos iar vibratia cea mai inalta a sunetului va fi obtinuta cand ciocanelul atinge parte ade sus, mai ingusta a bolului.

Bol tibetan din sapte metale turnat sau batut manual?

Un bol facut din aliaj de metale este de obicei turnat. Fiecare bol este turnat intr-o forma asemanatoare cu cea finala.

Dupa ce este racit, bolul este luat la decorat. Caracterele care decoreaza bolul pe exterior si uneori chiar si in interior, sunt facut manual.

Bol tibetan din sapte metale

Asemenea clopotului de la biserica, fiecare bol tibetan este facut dintr-un aliaj de metale selectionate special pentru producerea unui sunet cat mai pur.

Bol tibetan din sapte metale

In acest filmulet facut in magazinul Juliana, puteti vedea cum se canta un bol tibetan. Vom folosi cateva boluri tibetan de dimensiuni diferite pentru a produce sunetul.

Concluzia pe care o putem trage este ca sunetul produs de un bol tibetan depinde de numarul de metale aflat in compozitia aliajului. Putem testa calitatea sunetului unui bol tibetan iar Juliana garanteaza acest lucru.

Citeste si:  Idei de cadouri de Ziua Mamei

Toate bolurile pe care le gasiti in magazinul nostru sunt atent selectionate astfel ca oricare dintre ele produce sunete remarcabile.

Bol tibetan din sapte metale

Bol tibetan cantator mic

Pentru a comanda boluri cantatoare sau tibetane, ne puteti contacta telefonic la numarul afisat: 0785232325 sau vizitati magazinul nostru online ejuliana.ro

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Bol tibetan
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *