Bol tibetan de bronz sau alama


Bol tibetan de bronz sau alama

 Bol tibetan de bronz, instrumentul muzical cunoscut si sub denumirea de bolul Himalaian, este folosit in meditatii de mii  de ani in temple din Tibet, Nepal, India, China, Japonia mai ales de catre calugarii budisti. Astazi bolurile tibetane sunt frecvent folosite in practica feng shui pentru purificare si energizare, meditatie, terapie, echilibrarea chakrelor etc.

Bolul Tibetan emite un sunet exotic, placut si relaxant cand este lovita cu ciocanelul de lemn. Se spune ca sunetul pe care il emite purifica energia si spatiul unde este folosit un bol Tibetan.

boluri-tibetaneBoluri tibetane din bronz batute manual in India.


Sunetul armonios si prelung al unui bol tibetan de bronz mareste si purifica ‘’Chi-ul ‘’, trezeste energia stagnanta, echilibrand yin si yang-ul, alunga energia rea si aduce energie buna promovand bunastarea si sanatatea.

bol tibetan batut manual

Se spune ca energia Chi stagnanta manifesta letargie si iritabilitate. Sunetul armonios si relaxant al bolului Tibetan patrunde corpul si mintea prin vibratiile sale creand liniste, relaxare si alinare. Folosirea unui bol tibetan cantator invita energia buna a prosperitatii in casa si in plus fata bogatia materiala aduce bunastare fizica si emotionala.

bol tibetan de bronz batut manual

Se spune ca vibratiile produse de un bol Tibetan produc schimbari in corp care au ca efect, reducerea stresului, armonizeaza celulele si echilibreaza sistemul energetic al corpului. Astfel folosirea regulata a unui bol Tibetan poate stimula sistemul imunitar.

Citeste si:  Idei de cadouri funny

Bol tibetan de bronz batut manual

 

Oamenii folosesc boluri tibetane in combinatie cu meditatia, respiratia profunda si ritualuri de vindecare,  in multe scopuri printre care reducerea stresului, reducerea durerilor.

Bol tibetan de bronz

bol-tibetan-manual

Pe langa utilitatea sa, un bol tibetan de bronz, batut manual, este si un obiect de colectie foarte interesant care va arata foarte bine, oferind un aer exotic colectiei dvs.

Bol cantator tibetan

Bol cantator tibetan manual

Bol cantator tibetan batut manual mic

Bol cantator batut manual 259

Ce trebuie sa stii despre un bol cantator batut manual? In primul ran, fiecare bol batut manual este unic. Nici unul nu seamana cu celalalt. Chiar si dimensiunile nu sunt identice. Pot diferi cu cativa milimetri. Ca forma pot diferi pentru ca sunt batute cu mai multe ciocane si rotite pe pentru a capata forma circulara.

Bol cantator batut manual 229

Daca ai achiztionat un bol batut manual, stii ca nimeni nu mai are altul ca al tau. Ai un obiect unic cu valoare de colectie. Il poti oferi cadou celor dragi tie sau il poti achiztiona pentru colectia personala.

Vibratia unui bol batut manual este diferita de cea a unuia turnat in matrita. Forma usor neregulata, creaza niste vibratii diferite atunci cand treci cu bastonasul de lemn de jur imprejurul sau.

Poti observa asta foarte bine daca torni apa in bol si apoi actionezi de jur imprejur cu bastonasul sau ciocanelul de lemn.

Citeste si:  O cana de cafea pentru pauza de munca

Pentru a achizitiona un bol tibetan de bronz sau alama, facut manual vizitati magazinul online ejuliana.ro!

Pentru intrebari sau comenzi, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat in dreapta paginii: 0785232325

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
India
Nume Produs
Bol cantator tibetan
Pret
Lei 299
Disponibilitate
Pre-Order Only

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *