Bol tibetan cantator


Ce este un bol tibetan cantator si cum functioneaza?

Ce este un bol tibetan cantator, cum si unde il folosim? Care sunt beneficiile folosirii bolului tibetan acasa sau la birou? Bolul tibetan poate fi considerat un instrument muzical folosit pentru meditatie si purificare.

Prin vibratiile sunetului sau, un bol tibetan cantator ne ajuta sa obtinem starea de relaxare si liniste necesara meditatiei.

Bol tibetan din sapte metale

  • Ce este un bol tibetan?
  • La ce foloseste un bol cantator?
  • Cum alegem un bol potrivit pentru noi?

Pe langa meditatie si relaxare, bolurile tibetane sunt folosite si pentru armonizarea energiilor yin si yang


Pentru purificare se folosesc bolurile tibetane care folosesc vibratia sunetului pentru a  produce schimbari energetice rapid.

Se cunoaste foarte putin despre terapia prin sunet. Se spune ca vibratiile sunetului sparg ”bucatile” stocate de energie.

Rezonanta produsa de sunetul bolului tibetan stimuleaza imunitatea organismului, relaxeaza si reduce stresul .

Bol cantator tibetan din sapte metale

Se stie ca sunetul are un efect terapeutic pentru minte si corp si poate imbunatati semnificativ sanatatea organismului. Folosirea bolului tibetan este foarte simpla dar eficienta. Trebuie insa sa faci asta in fiecare zi. Daca nu aveti timp in fiecare zi sa folositi bolul tibetan, macar o data pe saptamana trebuie sa-l sunati!

Bol tibetan cantator cu nodul mistic
Bol tibetan cantator decorat cu nodul mistic si alte simboluri de bun augur Bol cantator 12cm-199lei

Bolul tibetan vibreaza la atingerea bastonasului de lemn . Nu loviti puternic, rotiti bastonasul sau ciocanelul de lemn pastrand contactul cu marginea bolului cantator.

Citeste si:  Cadouri pentru ziua de nastere
Bol cantator tibetan
Bol cantator cu nodul mistic 21cm

Se loveste bolul de trei ori cu miscari libere curgatoare si se roteste bastonasul in jurul sau pastrand contactul pentru prelungirea duratei sunetului.

Desi pot fi gasite cu usurinta si in Romania, nu toate bolurile cantatoare sunt de cea mai buna calitate. Bolurile tibetane pot fi idei de cadouri inspirate pentru cei care le apreciaza .

Cum alegem un bol cantator?

Este important sa stim de unde provine. Daca este facut in India sau Nepal, putem alege bolul potrivit.

Daca este prima data cand achizitionm un astfel de intrument, este bine sa ne orientam catre un bol turnat, de dimensiuni potrivite. Un bol prea mare nu poate fi tinut in palma. Daca vrei sa il poti tine in palma cand il folosesti alege un bol de pana la 14cm diametru. Cele mai mari de 14cm sunt mai grele.

Cand alegem un bol tibetan ne asiguram ca vibratia sa ne face sa ne simtim bine si ne relaxeaza. Un sunet potrivit se armonizeaza cu vibratia noastra interioara. Asta este ceea ce cautam.

Bolurile tibetane pe care le gasiti in magazinele Juliana sunt aduse din India. Unele sunt facute din aliaj de metale special alese pentru o buna rezonanta a sunetului iar altele sunt facute din alama sau bronz.

Boluri cantatoare din aliaj de metale selectate pentru cel mai bun sunet

Bol tibetan din sapte metale, bol tibetan cantator
Boluri tibetane cantatoare 9 si 11 cm

Boluri tibetane cantatore din alieaj de metae atent selectate pentru a reda cel mai pur sunet

Bol tibetan din sapte metale, bol tibetan cantator Fiecare bol tibetan cantator este facut din aliaj de metale bine alese pentru a reda cel mai placut si mai pur sunet. Bolul tibetan este apoi decorat manual de artisti care au invatat arta decorului pastrata ca traditie de mii de ani in India si Nepal.

Citeste si:  Idei de cadouri de valentine's day

Bol tibetan din sapte metale

Bol tibetan cantator cu bastonas de lemn

Acest bol este turnat in matrita, facut din aliaj de metal atent alese pentru redarea unui sunet perfect. Ulterior, bolul este decorat manual. Fabricarea unui bol tibetan poate dura de la cateva ore pana la 1-2 zile in functie de marime si dificultatea decorului.

bol tibetan cantator

Bol tibetan cantator auriu, insotit de bastonas de lemn

De obicei, un bol tibetan auriu este facut din alama. Sunetul produs de bolurile facute din alama, este unul foarte placut, cristalin, cu o rezonanta deosebita.

Dupa ce sunt scoase din matrita, bolurile sunt luate la polisat. Asta le da efectul stralucitor pe care il puteti vedea la bolurile tibetane din magazinele Juliana.

Sunt foarte bune si multi oameni chiar prefera aceste modele de boluri. In ceeace priveste modul in care sunt facute, avem doua variante. Unele sunt turnate in mtrita, precum modelul din imginea de mai sus iar altele sunt facute manual precum modelul de mai jos:

Pentru a comanda orice model de bol tibetan cantator din aliaj de metale, sunati la numarul de telefon afisat mai jos. Vizitati magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda online  si noi va putem trimite coletul in orice localitate din tara, prin curier rapid, la cel mai mic pret!

Pentru bolurile tibetane care depasesc pretul de 249lei, platim noi transportul catre orice localitate din Romania!

Pentru a confirma stocul in magazinul fizic Juliana, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0785232325.

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 6 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Bol tibetan cantator

Un comentariu pentru “Bol tibetan cantator

    • Juliana spune:

      Desigur.Cu exceptia celor facute din alama sau bronz, bolurile tibetane sunt facute dintr-un aliaj de metale pentru obtine o anumita tonalitate si rezonanta a sunetului. Asta le face sensibile la caderi sau loviri foarte puternice. Orice fisura chiar si invizibila cu ochiul liber le face sa nu mai ”cante”. Niciodata nu lasati sa cada si nu loviti puternic un bol tibetan.Chiar daca au forma unor boluri, ele sunt de fapt instrumente muzicale folosite de mii de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *