Bol cantator vs Clopotel tibetan de bronz

Bol tibetan cantator vs Clopotel tibetan de bronz

In acest video, vorbim despre  bol cantator vs clopotel tibetan de bronz din punct de vedere al sunetului si al utilitatii celor doua intr-o casa. Cum folosim fiecare dintre cele doua instrumente pentru purificarea si energizarea spatiului si daca ar trebui sa alegem unul dintre ele, care ni s-ar potrivi?

Ce trebuie sa stii despre boluri si clopote tibetane?

Dorja si clopotelul tibetan

In principiu, cele doua pot servi acelasi scop in ceea ce priveste meditatia si energizarea spatiului in practica Feng Shui.

Dorja si clopotelul tibetan

Am mai vorbit despre clopotelul tibetan de bronz si in acest articol pe care il puteti vedea aici iar despre boluri cantatoare am mai vorbit aici.

Dorja si clopotelul tibetan

Din ce este facut clopotul tibetan?

Un clopotel Tibetan este facut din aliaj de bronz exact ca si un bol cantator sau bol tibetan asa cum mai este numit. Clopotelul este turnat in forma, dintr-un material, aliaj special, care il face sa sune. Avantajul unui clopotel tibetan este ca are un maner si poate fi tinut cu usurinta atunci cand este atins cu bastonasul de lemn.

Dorja si clopotelul tibetan

Cum se tine un bol tibetan?

Bolul Cantator Tibetan trebuie tinut cu grija, nici prea strans pentru a nu obstructiona sunetul si vibratia dar nici prea liber pentru a nu-l scapa.

Pentru cei care vor sa aiba si sunetul bolului cantator dar si dorja care este simbolul obtinerii intelepciunii si iluminarii, recomand acest clopotel tibetan de bronz cu aspect antichizat, facut in India.

Citeste si:  Cum sa te bucuri de viata in fiecare moment?

Clopotei tibetani de bronz antichizat

Daca nu aveti un bol tibetan puteti folosi foarte bine un clopotel tibetan de bronz. Este facut din acelasi material ca si bolul tibetan, este turnat in forma si sunetul este foarte asemanator.

Avem aici trei dimensiuni, desi le puteti gasi si in variante mai mici sau mai mari. Putem face sa sune clopotelul precum un bol tibetan folosind bastonasul de lemn.

Clopotel tibetan de bronz si dorje

Clopoteii tibetani de marimi medii si mari vin insotiti de bastonase de lemn. Cu cat este mai mare diametrul deschiderii clopotelului, cu atat il putem suna mai bine cu bastonasul de lemn. Sunetul clopotelului difera in functie de marimea sa si de grosimea bronzului turnat.

Unde gasim un bol tibetan sau un clopotel tibetan?

https://www.ejuliana.ro/produse/cadouri-orientale-feng-shui/bol-cantator

Viziteaza magazinul online ejuliana.ro pentru a comandaboluri si clopotei tibetani pentru colectia personala sau pentru a oferi cadouri celor dragi tie!

comanda acum 0785232325

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *