Biscuiti Vegani din Faina de Migdale

Biscuiti vegani din faina de migdale, fara gluten, optiune Keto

Astazi, facem o reteta de dulciuri sanatoase, biscuiti vegani din faina de migdale. Daca glutenul este o problema pentru tine dar iti plac dulciurile, atunci este cazul sa faci aceasta reteta usoara.

Poti sa vezi mai jos, reteta video pe canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii:

Reteta Ingrediente Biscuiti Keto fara gluten

Ai mai jos o mica lista de ingrediente pentru 10 biscuiti. Daca vrei 20 de biscuiti, dubleaza cantitatile!

Pentru 10 biscuiti, ai nevoie de:

  • 150g faina de migdale albe fara coaja, fin macinata
  • 50g indulcitor – Poti folosi: pudra de curmale, zahar de cocos, melasa, zahar brun, zahar alb, stevia, etc
  • 3g praf de copt
  • 50g apa plata la temperatura camerei sau din frigider. Daca folositi apa minerala, nu mai este nevoie de praful de copt.
  • optional : coaja de lamaie, coaja de portocale, vanilie, scortisoara, bobite de ciocolata, Poti alege sa pui fructe uscate daca vrei.

Cum facem aluatul?

Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam bine.

Vom obtine un aluat mai lipicios din care vom face 10 bucati de biscuiti. II vom pune pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Cum ii coacem?

Ca de obicei, cuptorul trebuie sa fie preincalzit.

Coacem biscuitii pentru 10 – 15 minute la 180 C. Sa se rumeneasca putin. La Air – Fryer 15 minute la 160C.

Citeste si:  Paine Graham cu Seminte

Dupa ce ii scoatem din cuptor, ii mai lasam 10 minute sa se mai raceasca.

Mie, mi-au iesit foarte bine. La exterior sunt crocanti, la interior sunt moi si super deliciosi.

Daca iti plac briosele, poti incerca aceasta reteta de briose din faina de cocos.

Aboneaza-te la canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii!

Ai incercat aceasta reteta? Lasa un comentariu mai jos si spune-ne cum a iesit?

Daca ti-a placut aceasta reteta si vrei sa mai vezi si alte retete de dulciuri sanatoase si hranitoare, aboneaza-te gratuit la canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *