Biscuiti vegani din faina de migdale, fara gluten, optiune Keto
Astazi, facem o reteta de dulciuri sanatoase, biscuiti vegani din faina de migdale. Daca glutenul este o problema pentru tine dar iti plac dulciurile, atunci este cazul sa faci aceasta reteta usoara.
Poti sa vezi mai jos, reteta video pe canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii:
Reteta Ingrediente Biscuiti Keto fara gluten
Ai mai jos o mica lista de ingrediente pentru 10 biscuiti. Daca vrei 20 de biscuiti, dubleaza cantitatile!
Pentru 10 biscuiti, ai nevoie de:
- 150g faina de migdale albe fara coaja, fin macinata
- 50g indulcitor – Poti folosi: pudra de curmale, zahar de cocos, melasa, zahar brun, zahar alb, stevia, etc
- 3g praf de copt
- 50g apa plata la temperatura camerei sau din frigider. Daca folositi apa minerala, nu mai este nevoie de praful de copt.
- optional : coaja de lamaie, coaja de portocale, vanilie, scortisoara, bobite de ciocolata, Poti alege sa pui fructe uscate daca vrei.
Cum facem aluatul?
Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam bine.
Vom obtine un aluat mai lipicios din care vom face 10 bucati de biscuiti. II vom pune pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Cum ii coacem?
Ca de obicei, cuptorul trebuie sa fie preincalzit.
Coacem biscuitii pentru 10 – 15 minute la 180 C. Sa se rumeneasca putin. La Air – Fryer 15 minute la 160C.
Dupa ce ii scoatem din cuptor, ii mai lasam 10 minute sa se mai raceasca.
Mie, mi-au iesit foarte bine. La exterior sunt crocanti, la interior sunt moi si super deliciosi.
Daca iti plac briosele, poti incerca aceasta reteta de briose din faina de cocos.
Aboneaza-te la canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii!
Ai incercat aceasta reteta? Lasa un comentariu mai jos si spune-ne cum a iesit?
Daca ti-a placut aceasta reteta si vrei sa mai vezi si alte retete de dulciuri sanatoase si hranitoare, aboneaza-te gratuit la canalul 100 de ani – Retetele Longevitatii!
eJuliana.ro - Magazin de cadouri
Cadouri de Botez şi Nunta | Magazin online, Bucureşti
Vezi produse în magazin