Birou retro romantic


Birou retro romantic pentru casa ta

Cauti un birou retro romantic pentru camera ta? Crearea spatiului de lucru este foarte important pentru o femeie, o va ajuta sa fie mai creativa, mai inspirata si-i va asigura confortul de care are nevoie.

Un birou feminin si romantic, in stil retro frantuzesc este alternativa ideala la birourile dreptunghiulare clasice si banale.


Biroul meu trebuie  sa fie un spatiu curat, organizat, si placut, sa fie un refugiu confortabil pentru ca inspiratia si ideile sa prinda contur cu usurinta.

Nu stiu cum sunteti voi dar mie imi place confortul pe care il asigura un birou bine organizat. Vreau sa fie totul la locului lui. Ma pot aduna mai usor si ma pot concentra, ideile imi vin mai usor si imi duc sarcinile la bun sfarsit intr-un timp mult mai scurt atunci cand totul este ordonat la locul lui. Pana si iconitele de pe desktop trebuie sa fie ordonate pentru a ma simti in largul meu.

Probabil spuneti ca am mania curateniei, dar altfel nu ma pot organiza. Intr-un birou feminin, dezordinea nu trebuie sa existe.

Toate obiectele si accesoriile trebuie asezate si organizate cat mai bine, asa incat sa le gasesti cu usurinta cand ai nevoie de ele. Cand pierzi timp cautand obiectele asezate prost, risti sa intri in criza de timp mai ales cand lucrezi la un proiect cu ‘’deadline’’.

birou-romantic-alb

Iti desfasori activitatea acasa sau nu, biroul pe care lucrezi este o piesa de mobilier foarte importanta in casa ta. Alege un birou retro romantic cu personalitate, care ti se potriveste sau unul mai deosebit, cu aspect antichizat .

Eu am un birou retro romantic care imi lumineaza camera si