Birou retro romantic

Birou retro romantic pentru casa ta

Cauti un birou retro romantic pentru camera ta? Crearea spatiului de lucru este foarte important pentru o femeie, o va ajuta sa fie mai creativa, mai inspirata si-i va asigura confortul de care are nevoie.

Un birou feminin si romantic, in stil retro frantuzesc este alternativa ideala la birourile dreptunghiulare clasice si banale.

Biroul meu trebuie  sa fie un spatiu curat, organizat, si placut, sa fie un refugiu confortabil pentru ca inspiratia si ideile sa prinda contur cu usurinta.

Nu stiu cum sunteti voi dar mie imi place confortul pe care il asigura un birou bine organizat. Vreau sa fie totul la locului lui. Ma pot aduna mai usor si ma pot concentra, ideile imi vin mai usor si imi duc sarcinile la bun sfarsit intr-un timp mult mai scurt atunci cand totul este ordonat la locul lui. Pana si iconitele de pe desktop trebuie sa fie ordonate pentru a ma simti in largul meu.

Probabil spuneti ca am mania curateniei, dar altfel nu ma pot organiza. Intr-un birou feminin, dezordinea nu trebuie sa existe.

Toate obiectele si accesoriile trebuie asezate si organizate cat mai bine, asa incat sa le gasesti cu usurinta cand ai nevoie de ele. Cand pierzi timp cautand obiectele asezate prost, risti sa intri in criza de timp mai ales cand lucrezi la un proiect cu ‘’deadline’’.

Citeste si:  Cum scapi de mirosul de pisica din casa?

birou-romantic-alb

Iti desfasori activitatea acasa sau nu, biroul pe care lucrezi este o piesa de mobilier foarte importanta in casa ta. Alege un birou retro romantic cu personalitate, care ti se potriveste sau unul mai deosebit, cu aspect antichizat .

Eu am un birou retro romantic care imi lumineaza camera si ma face sa ma simt bine oridecate ori ma asez in fata lui. Un scaun confortabil, in acelasi ton este cea mai buna idee.

In fiecare dintre noi exista o latura romantica care apreciaza lucruirile frumoase intr-un decor cald si confortabil. Piesele de mobilier romantic din lemn masiv, asezate intr-un decor organizat si rafinat ne tradeaza aceasta latura sensibila.

birou-romantic-retro

Imaginati-va acest superb birou alb, romantic cu sertare si linii ondulate, asezat la lumina langa fereastra unde nu lipseste rama foto cu cei dragi, o veioza vintage si niste trandafiri roz.

Orice camera de lucru in care asezam un birou retro romantic, o piesa de mobilier frumos decorata, da un rafinament deosebit spatiului respectiv.

Camera devine una de exceptie, accentul este pus pe biroul retro antichizat, aceasta superba piesa de mobilier devine centrul atentiei vizuale.

 Va fi intotdeauna o placere sa petreceti timp si sa lucrati intr-o astfel de camera care va incarca pozitiv. Este exact rolul pe care il au aceste elemente decorative si piese de mobilier, sa ne binedispuna asigurand totodata confortul nesar pentru inspiratie si idei noi.

Citeste si:  Bijuterii cu cristale Swarovski

 Birou alb retro romanticbirou-retro-romantic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *