Bijuterii placate cu rodiu

Bijuterii placate cu rodiu si cristale de zirconiu

Poarta sau ofera cele mai frumoase si elegante bijuterii placate cu rodiu si cristale de zirconiu! Bucuria oferirii unui cadou deosebit nu se compara cu nimic in lume. Stralucirea din ochii celui care ofera cadoul si zambetul larg al persoanei care il primeste, fac ca acest gest sa fie un schimb de energii pozitive, atat pentru cel care ofera, cat si pentru cel care primeste.

Cand ne gandim sa oferim unei femei un cadou pe care sa il primeasca cu bucurie, o bijuterie eleganta ii va ajunge, cu siguranta, la suflet!

Seturi formate din lantisor cu pandantiv impreuna cu cercei.
Seturi de bijuterii placate cu rodiu, formate din lantisor cu pandantiv impreuna cu cercei.

Atat de gingase si elegante, aceste seturi de bijuterii placate cu rodiu si decorate cu cristale de zirconiu, vor face orice femeie sa straluceasca! Aceste bijuterii vin foarte bine in compltarea unei tinute de seara. Astfel, impreuna cu o rochie eleganta, vor forma tinuta perfecta, care va emana feminitate si, desigur, incredere in sine!

Cu siguranta ca aceste bijuterii pot fi purtate si in timpul zilei. Asortate la o tinuta simpla pentru a putea fi puse frumos in evidenta, bijuteriile vor atrage multe complimente.

Lantisoare cu pandantive placate cu rodiu. Bijuterii placate cu rodiu
Lantisoare cu pandantive placate cu rodiu. Bijuterii placate cu rodiu

Pentru iubitoarele pandantivelor in forma de inimioara, care sunt de-a dreptul adorabile, va recomandam aceste lantisoare cu pandantive decorate cu cristale colorate. Placate cu rodiu si decorate, la fel, cu cristale de zirconiu, acestea vor arata foarte bine purtate la gat, vor oferi chiar o nota personala fiecarei tinute.

Citeste si:  Rama primul an argintata Juliana

Cristalele colorate transforma pandantivul intr-un accesoriu usor de purtat, potrivindu-se foarte bine la orice combinatie! Cutiuta de cadou este si ea extrem de eleganta si feminina.

Lantisor cu pandantiv placat cu rodiu.
Lantisor cu pandantiv placat cu rodiu. bijuterii placate cu rodiu

Pentru mai multe detalii va asteptam la magazinul nostru sau vizitati magazinul online eJuliana.ro, la sectiunea dedicata cadourilor pentru femei! Pentru confirmarea stocului, ne puteti gasi la telefon: 0785232325

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Bijuterii placate cu rodiu
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *