Accesorii

Bijuterii si accesorii Juliana

Femeile iubesc bijuteriile si gentile si le poarta cu placere in multe ocazii.Pentru ca stim ca bijuteriile si gentile sunt in acelasi timp si idei de cadouri pentru femei, va recomandam sa le luati in considerare atunci cand este ziua de nastere sau onomastica unei femei din  viata dvs.

Pentru a pastra o gentile si bijuteriile  sau in bune conditii e bine sa stim cateva lucruri legate de purtarea si depozitarea lor.

Nu expuneti mult timp gentile si bijuteriile la soare pentru ca in timp acestea isi pot pierde culoarea sau stralucirea dupa caz.Cand nu purtati bijuteriile, le puteti pastra in cutii de bijuterii sau saculeti de catifea moale pentru a evita expunerea lor la lumina puternica si la umezeala.Deasemenea o geanta trebuie pastrata intr-un sac textil nu sac de plastic pe perioada cand nu este purtata.Asigurati-va ca este bine aerisita camera unde este tinuta geanta.

E bine sa folositi parfumul, crema de corp sau alte produse pe care le folositi la machiaj inainte de a pune bijuteriile si nu dupa.Vara cand corpul transpira mai mult, bijuteriile pot fi afectate daca sunt expuse umiditatii si sarurilor din transpiratie pe timp indelungat.

Pentru a arata bine mult timp e bine sa pastrati bijuteriile in casete de bijuterii captusite la interior cu material textil.Folositi casete pentru bijuterii sau saculeti din materiale moi precum catifeaua, matasea, bumbacul .

In magazinele Juliana gasiti mai multe modele de genti de piele si geanti de piele ecologica dar si casete de bijuterii din piele, lemn sau  sticla cu material textil la interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *