Betisoare parfumate pentru purificare

Betisoare parfumate pentru purificare si energizare

Arderea de tamaie si betisoare parfumate pentru purificare se practica in temple si biserici de mii de ani! Liderii religioasi au sustinut timp de milenii ca arderea de tamaie este buna pentru suflet. Acum, oamenii de stiinta au inteles ca este buna si pentru creier.

Betisoare parfumate pentru purificare

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Johns Hopkins impreuna cu cercetatori de la Universitatea din Ierusalim au descoperit ca arderea de tamaie sau Betisoare parfumate Frankincence (Boswellia plant) activeaza parti ale creierului mai putin intelese pana acum, pentru a ameliora starile de depresie si anxietate.

Betisoare parfumate
Betisoare parfumate pentru purificare

Acestia au descoperit ca arderea de tamaie stimuleaza partile afectate ale creierului cunoscute ca fiind implicate in aceste stari emotionale ca si circuitele nervoase care sunt in prezent stimulate de catre medicamentele folosite impotriva depresiei si a axietatii.

De ce sa ardem betisoare parfumate?

Folositi un suport din lemn cu capac, pentru arderea betisoarelor parfumate! Arderea betisoarelor parfumate trebuie sa se faca in suporturi speciale din lemn sau ceramica, in locuri sigure, tinute sub supraveghere.

Nu lasati bete arzand nesupravegheata si mai ales nu le lasati in prezenta copiilor! Pastrati o fereastra deschisa sau ardeti betisoarele in spatii deschise si holuri, nu in camere mici sau inchise!

Betisoare parfumate pentru purificare
Betisoare parfumate pentru purificare

Betele parfumate sunt facute cu uleiuri esentiale volatile. Puteti folosi si uleiuri volatile sau uleiuri esentiale pentru candela de aromaterapie. Practic vorbim despre acelasi principiu in aromaterapie insa modalitatea de folosire este diferita.

Citeste si:  Ulei de Argan pentru par si piele

Foloseste betisoare parfumate pentru purificare!

Cand vine vorba de betisoare parfumate,  cei mai multi dintre noi ne gandim la odorizante de camera dar in realitate, betisoarele parfumate au mai multe beneficii pentru minte si corp.

Uneori chiar si cei care le folosesc in mod regulat nu realizeaza importanta arderii de betisoare parfumate. Betisoarele parfumate si tamaia au fost arse de milenii de catre calugari si vindecatori pentru puterile vindecatoare.

Betisoare parfumate pentru purificare

Betisoarele parfumate sunt bune pentru studiu si putere de concentrare.

Calugarii ard betisoare parfumate in timpul meditatiilor pentru concentrare si limpezirea gandurilor.Asa ca daca aveti de studiat, ardeti betisoare parfumate pentru o minte mai clara si mai patrunzatoare.

 Arderea de betisoare parfumate stimuleaza creativitatea

La fel ca atunci cand ascultati muzica frumoasa sau va bucurati de un peisaj natural mirific care va inspira aroma placuta va stimuleaza energia creatoare. Va ajuta sa aduce in  starea in care ca si in vise imaginatia zboara libera, fara limite.

Betisoare parfumate pentru motivatie si incredere in sine.

Liderii spiritual folosesc betele parfumate si tamaia pentru purificarea aerului si  a spiritului.Cei care ard betisoare parfumate simt ca au  mai multa energie si hotarare.Odata cu puterea de concentrare, energie si creativitate,  increderea in sine vine in mod natural.

Betisoarele parfumate au efecte afrodisiace

Se stie ca feromonii sunt folositi in parfumuri afrodiasic natural pentru atractie sexuala.Anumite arome  stimuleaza acea parte a creerului marind apetitul si atractia sexuala.Deasemenea prin stimularea increderii in sine partenerul devine mai dorit ajutand relatia pe plan romantic.

Citeste si:  10 remedii pentru balonare

Betisoare parfumate pentru prevenirea infectiilor

Anumite arome au proprietati fungicide si antibacteriale deaceea putem spune ca purifica aerul la propriu. anumite bete parfumate sunt arse special pentru distrugerea microbilor si a bacteriilor daunatoare. Sunt folosite pentru a crea un mediu steril in spatii care trebuie sa fie curate. Mirul este folosit ca antiseptic ceea ce ajuta la vindecare.

Betisoare parfumate

Betisoare parfumate pentru purificare si fericire

Sistemul nostru olfactiv prin legatura directa cu creierul prin sistemul limbic produc serotonina si dopamina care sunt strans legate de sentimentul de multumire si starea de fericire. Anumite arome pot scadea presiunea, cameaza nervii ajutand astfel la calmarea durerilor de cap.

Arderea betelor parfumate sunt recomandate celor deprimati pentru stimularea dopaminei si serotoninei. Va pot ajuta sa va relaxati mai usor  reducand tensiunea din muschi atunci cand sunteti incordati.

Betisoare parfumate pentru insomnie.

Prin reducerea tensiunii si calmarea nervilor si implicit a stresului si anxietatii aromele placute va pot ajuta sa  dobanditi starea necesara de relaxare pentru un  somn odihnitor.Puteti alege sa folositi bete parfumate facute din plante renumite pentru stimularea somnului cu ar fi betisoarele parfumate cu lavanda.

Betisoarele parfumate  naturale si tamaia sunt folosite de mii de ani, deplina in siguranta in temple si biserici. Acestea au beneficii pentru sanatate daca sunt originale, nu contrafacute. Deasemenea, betisoarele trebuie sa fie folosite in spatii bine aerisite.

Citeste si:  Cartofi prajiti sanatosi la cuptor

Betisoare parfumate pentru purificare

Iti recomandam betisoare parfumate Frankincence sau Pure House pentru purificarea casei tale.

Nota: Folositi doar betisoare parfumate cu certificat de calitate. Sanatatea dvs este cea mai importanta.

Betisoarele contrafacute sunt mai ieftine dar scot mai mult fum si sunt daunatoare pentru ca sunt facute cu uleiuri si arome mai ieftine. Stiti cum se spune :’ ‘Mai mult fum decat parfum!” Betisoarele parfumate de la Juliana au certificat de calitate si sunt aduse direct din India.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *