Barbati care nu pot trai fara agenda

Patru tipuri de barbati care nu pot trai fara agenda

Agenda este unul dintre cele mai frecvente cadouri pe care le primim sau pe care le daruim in diverse imprejurari. Barbatii care se invart in mediul de business probabil au adunat zeci de agende si pixuri pe care le-au primit de la diverse companii cu ocazia unor conferinte. La fel si studentii.

agenda pentru barbati
Cu toate acestea, agenda nu poate fi considerata un cadou banal. Din contra. Atunci cand provine de la o persoana apropiata si nu de la o companie sau brand, orice agenda capata o valoare sentimentala aparte.

barbati care nu pot trai fara agenda

Mai mult decat atat pentru ca prietenii si familia ne cunosc nevoile, stiu ce tip de agenda ne-ar placea si la ce am putea sa o folosim. Tot acestia pot sa spuna oricand daca ne incadram intr-unul din tipurile de barbati care nu se despart niciodata de agenda lor:
1. Omul de afaceri

Cadouri pentru oameni de afaceri
Este acel tip de barbat extrem de ocupat si de preocupat de succesul profesional. Perfectionist din fire si ambitios, va dori sa aiba in permanenta control asupra lucrurilor din jurul sau, inclusiv asupra timpului. Fie ca are propria secretara sau nu, agenda ii va fi mereu la indemana pentru momentele in care trebuie sa-si noteze urgent o intalnire, un numar de telefon sau o idee mareata de dezvoltare pe termen lung.
2. Artistul
La polul opus, artistul va simti mereu nevoia sa-si noteze ideile intr-un loc care sa-i fie mereu la indemana. Fie ca este artist plastic, muzician, sau scriitor, artistul se afla mereu in cautarea inspiratiei pentru o noua opera, iar agenda este primul lucru pe care va pune mana de fiecare data cand acest moment va veni.
3. Intelectualul/studentul

Citeste si:  Magazin online de cadouri

agenda student
Mediul universitar este unul din locurile cele mai populate de oameni care nu pot trai fara agende. Desi multe din functiile agendei au fost preluate de telefoanele inteligente, studentii si profesorii universitari raman in continuare extrem de dependenti de agendele lor.
4. Corporatistul

Barbati care nu pot trai fara agenda
Avand in vedere faptul ca trasatura comuna a celor mai multi barbati care lucreaza intr-o corporatie este organizarea, agenda devine un obiect indispensabil pentru cei care trebuie sa-si organizeze constant si eficient activitatile. De altfel, putem spune ca agenda ar putea juca cu brio rolul de simbol al mediului corporate.
Acestea sunt doar patru tipuri de barbati care se folosesc zilnic de agendele lor pentru a-si pune in ordine activitatile principale. Daca ai prieteni sau membrii ai familei tale care se regasasc intr-una din aceste tipologii, poti sa le oferi o agenda deosebita drept cadou de sarbatori. Cu siguranta vor aprecia.
Tu ce alte tipuri de barbati atasati de agende cunosti?

Idei de cadouri pentru oamenii de afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *