Amuleta cu cal

Breloc Cu Cal  – Amuleta Feng Shui

Amuleta cu cal este un talisman de noroc pentru toti cei care sunt nascuti in zodia calului dupa zodiacul chinezesc si pentru toti cei care vor sa aiba succes in orice intreprind.

Se spune ca lemnul natural este imbogatit cu puteri magice si vindecatoare. Lemnul simbolizeaza viata si abundenta, sanatatea si prosperitatea iar acest an este un an de lemn.

Calul este un simbol al victoriei si al succesului in feng shui.

Caii sunt animale puternice care emana energie yang. Amuleta cu cal este facuta din lemn si are atat caracteristice lemnului cat si cele ale remediului simbolizat de acest animal deosebit.

Cu totii stim cat de puternice si gratioase pot fi aceste frumoase animale care au fost aproape de oameni din cele mai vechi timpuri.

Calul Victoriei din lemn

Orice om care avea un cal, avea un ajutor pe care se putea baza de aceea si astazi calul reprezinta puterea de a rezista si a merge inainte indiferent de obstacole.

Amuleta cu cal este un talisman de noroc pentru succes si victorie

In feng shui, simbolul calului este asociat cu autoritatea, rezistenta, perseverenta si abilitatea de a depasi obstacolele, calitati pe care si le doresc toti cei care poarta amulete cu cal.

Citeste si:  Cani si cesti din portelan cu bufnite
Amuleta cu cal

Breloc sau amuleta?

Oricare. Daca preferi sa-ti pui un breloc la chei, ai in acelasi timp si amuleta si breloc.

Acest breloc cu cal este facut din lemn de santal iar pe spate scrie ”amuleta de protectie”.

Orice om de afaceri si toti cei care vor sa aiba succes ar trebui sa poarte aceasta amuleta de noroc.

Poti purta la chei acest breloc cu cal de lemn oriunde mergi pentru a-ti purta noroc si il poti oferi cadou celor dragi.

Breloc Amuleta cal

Amuleta cu cal – talisman de noroc pentru succes si victorie

Amuletele cu cai pot fi  idei de cadouri inspirate mai ales pentru artisti, politicieni, antreprenori, oameni de afaceri etc.

Cand pot purta o amuleta feng shui?

Poti purta o amuleta cu cal sau un breloc cu cal, oricand si oriunde. Nu este obligatoriu sa fim in anul calului ca sa porti ceva decorat cu simbolul acestui animal superb.

Daca esti in zodia calului din zodiacul chinezesc, cu atat mai mult ar trebui sa ai totdeauna asupra ta o amuleta cu cal.

Daca iti plac amuletele si talismanele, alege si una care reprezinta calul in feng shui.

Cal din bronz
Alte amulete feng shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *