Ce inseamna amenajarea casei?

Ce inseamna amenajarea casei “cu personalitate”?

Amenajarea casei tale se face cu ”caracter si personalitate”. Locul caruia ii spunem acasa trebuie sa ne reprezinte in proportie de 100% si sa ne transforme fiecare zi intr-un motiv de bucurie.

Amenajarea casei presupune multa munca de cautare a decoratiunilor potrivite, precum si o doza destul de mare de inspiratie care sa ne ajute sa le combinam armonios. Rezultatul insa, daca este pozitiv, ne va rasplati cu siguranta din toate punctele de vedere.

Amenajarea casei consola holConsola antichizata vopsita in argintiu pentru hol

Plecand de la individualitatea fiecaruia dintre noi, stilul de decorare trebuie sa exprime bun gust si pricepere la amenajarea casei. In cazul in care nu dispunem de fondurile necesare pentru a consulta un profesionist, trebuie sa ne asumam chiar noi responsabilitatea de a lua deciziile importante legate de achizitionarea elementelor decorative necesare. Totusi, acest lucru nu este neaparat un dezavantaj, ba chiar din contra. In acest fel, casa noastra va reusi sa capete o personalitate proprie.

Amenajarea casei
Amenajarea casei se face cu ”caracter si personalitate”

Din cauza adoptarii cu superficialitate a diferitelor trenduri, foarte multi oameni au parte astazi de case complet lipsite de personalitate. In ciuda cresterii evidente a nivelului de trai, se poate observa cu ochiul liber faptul ca exista tot mai putini oameni dispusi sa investeasca timp si pasiune in ceea ce numim “amenajarea casei proprii”.

Citeste si:  Cadou pentru profesoara

Amenajarea casei dormitor
Trebuie sa invatam totusi ca procesul de amenajare trebuie sa ne implice in foarte mare masura si pe noi daca dorim ca locul pe care il numim “acasa” sa ne reprezinte si sa vorbeasca despre propria noastra personalitate. Incepand de la alegerea pieselor de mobilier si pana la organizarea elementelor decorative, trebuie sa supraveghem cu atentie fiecare pas al amenajarii si sa ne dedicam complet acestui proces pana vom fi siguri ca vom locui in casa la care am visat dintotdeauna.

Amenajarea casei baie
Amenajarea casei se face cu ”caracter si personalitate”

Asadar, o casa cu personalitate este o casa in care locuieste o persoana implicata in amenajarea ei. Indiferent de buget sau de timpul disponibil, amenajarea casei trebuie facuta in ton cu dorintele, gusturile si asteptarile noastre fiindca doar in acest mod ne vom putea regasi complet in decorul care ne marcheaza cea mai mare parte a timpului.

paravan decorativ cu trandafiri movParavan decorativ cu trandafiri mov pentru living .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *