Cadouri speciale pentru bebelusi cu adevarat unice, care ii vor impresiona pe fericitii parinti

Cum ai ales ultima oara un cadou de botez? Cel mai probabil ai preferat sa oferi un dar de natura materiala decat cadouri speciale pentru bebelusi cu o incarcatura sentimentala deosebita… ei bine, cu putin ajutor din partea mea, iti va fi mult mai usor sa daruiesti ceva special data viitoare cand esti pus in situatia de a oferi un cadou de botez.

Caseta pentru primii botoseicadouri speciale pentru bebelusi

Printre cadouri speciale pentru bebelusi se afla o caseta destinata pastrarii botoseilor, o rama foto pentru primul anisor al copilului si o casetuta argintata pentru prima bucla si primul dintisor ale bebelusului.

Cum alegi cadoul de botez perfect, cadouri speciale pentru bebelusi.

„My first Shoes”, mesajul simpatic inscriptionat pe aceasta cutie sugereaza perfect „comoara” care va fi pastrata la loc sigur. O idee inedita de cadou de botez cu care ii vei impresiona pe proaspetii parinti.

Caseta pentru primii botosei-cadouri speciale pentru bebelusi

Oricine isi doreste sa pastreze amintirile bebelusului fara ca acestea sa se deterioreze, iar aceasta cutie este atat eleganta, cat si extrem de practica. Mai putem spune ca aceasta cutie se va integra perfect in camera bebelusului, fiind un obiect de decor deosebit.

Cum alegi cadoul de botez perfect, cadouri speciale pentru bebelusi.

Chiar daca o rama pentru fotografii poate sa fie un cadou cliseu, va garantez ca, cu o astfel de rama nu veti putea sa dati gres. Prin ce se deosebeste aceasta rama foto de alte rame simple? Prin faptul ca are 12 locuri speciale pentru 12 fotografii, fiecare dintre ele fiind surprinsa in fiecare luna a primului anisor. Cand bebelusul implineste un an si rama pentru fotografii va fi gata si e momentul sa fie agatata pe perete.

Casetuta pentru primul dintisor si prima bucla de par, cadouri speciale pentru bebelusi.

Nu in ultimul rand, o caseta pentru prima bucla de par si primul dintisor este un cadou elegant si cu adevarat impresionant pentru parinti. Si acest dar va pastra la loc sigur „comorile” bebelusului de care membrii familiei isi vor aduce aminte cu mult mult drag.

suna comanda

Sumar
product image
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cadou pentru bebelusi Juliana
Pret
Lei 238

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *