Album primul an al bebelusului Juliana

Album prmul an al bebelusului

Album primul an al bebelusului colectia de cadouri de botez Juliana

Album primul an al bebelusului, un cadou deosebit pentru fetita sau baietel care poate fi oferit cu ocazia botezului sau a primei zile de nastere. La Juliana, magazin de cadouri premium, intotdeauna recomandam cadouri inspirate pentru bebelusi, cadouri cu utilitate dar cu un aspect deosebit pentru a impresiona atunci cand le oferiti celor dragi.

Albumul foto pentru primul an se inscrie in aceasta categorie a cadourilor frumoase care sunt si utile in acelasi timp. Pe langa faptul ca aveti un loc special unde sa strangeti cele mai frumoase amintiri ale micutului, albumul are un aspect deosebit care da bine in orice casa.

Astazi am ales sa va prezentam un album foto pentru bebelusi cu rama foto pentru primul an. Acest album foto inseamna de fapt o rama foto pentru primul an la care este atasat albumul propriu-zis. Colectia Juliana pentru bebelusi include atat rame foto pentru primul anisor cat si albume din aceeasi categorie. Altfel spus, pentru cel putin doua modele de rama foto pentru primul an, exista si album foto pentru primul an care arata identic pe fata.

album-foto-primul-an-FA148A-119lei

Rama care functioneaza ca si coperta principala, include doisprezece locuri speciale pentru fotografiile facute in primele doispreze luni ale primului anisor. In centru, spatiul sau locul principal, de forma ovala, este rezervat celei mai frumoase fotografii de la botez sau prima zi de nastere.

Citeste si:  Cum aleg un cadou bebe 1 luna Juliana

album-foto-primul-an-FA148A-119lei (5) album-foto-primul-an-FA148A-119lei (4)

In interior, avem destul spatiu pentru fotografii cu dimensiunile 15×21 si 20x30cm.

Album primul an al bebelusului Juliana

Puteti introduce cele mai frumoase fotografii ale bebelusului in care ati surprins momente deosebite de la botez sau prima zi de nastere. Puneti aici momente si amintiri pretioase pe care le veti pastra toata viata!

Album primul an al bebelusului Juliana

Pe spate, albumul este acoperit cu catifea sau un material asemanator catifelei, ceeace ii ofera un plus de calitate.

Pentru a achizitiona acest album foto pentru primul anisor al bebelusului vizitati magazinul eJuliana.ro la sectiunea albume foto pentru bebelusi.

album primul an

Album foto primul an Cod:FA148, Pret:119lei

CumparaDaca doriti sa comandati telefonic sau sa ridicati albumul foto din magazinul Juliana din Bucuresti, va rugam sa confirmati stocul la telefon:0785232325!

 

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album primul an al bebelusului Juliana
Pret
Lei 119
Disponibilitate
Available in Stock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *