Un album foto vintage si o rama de familie pentru birou.

Ce mai poti face cu un album foto clasic cand aparent toate fotografiile sunt pastrate online, in fisierele din calculator, pe laptop, tableta si in telefon desigur?De ce ai o rama foto pentru birou cand iti poti ”seta” ca ”wallpaper” ”snapshot-ul ” preferat?

Cele mai multe dintre fotografiile de familie sunt facute cu telefonul mobil acum.Telefoanele mobile sunt din ce in ce mai performante si sunt dotate cu camere foto cu multi megapixeli asa ca nu prea mai ai nevoie de un aparat foto.
Un telefon bun cu camera foto are si spatiu de stocare iar daca mai ai nevoie de ceva suplimentar, iti pui un card de memorie si ai rezolvat problema.Iti pastrezi albumele foto direct pe telefon.

fotografii-telefon

Pare destul de simplu si comod pentru ca nici nu mai trebuie sa le transferi in calculator daca nu vrei.Le poti da ‘’share’’ pe facebook, direct de pe telefon.
Poate este simplu dar nu stiu cat de placut este sa arati pozele cele mai frumoase, celor dragi direct de pe telefon.Ce faci cand vrei sa arati fotografiile tale prietenilor? Ce faci cand vrei sa vada si bunicii fotografiile? Le dai telefonul si le spui sa dea ‘’next photo’’ apasand pe ‘’touch screen’’?

Album foto pentru mirialbum--foto-nunta-WG360
Nimic nu se compara cu o fotografie bine facuta si printata pe hartie si nici un album foto digital nu poate inlocui cutia de album foto clasic unde iti poti organiza fotografiile asa cum vrei.

Album foto de familie in stil vintageAlbum-foto-familie-868FA
Eu prefer un album foto vintage de familie clasic pentru ca pot sa ma bucur de fiecare fotografie in parte si sa o studiez in detaliu.
Spre deosebire de un album foto online sau salvat in telefon, un album foto clasic poate fi si un cadou inspirat pentru cei dragi.Daca alegeti si o rama foto ca cea propusa de noi aveti un cadou de familie complet.Puteti oferi oricand un astfel de album fratilor, parintilor, membrilor familiei.Cu totii se vor bucura sa aiba un album foto de familie unde sa-si puna pozele,  amintirile dragi.

Album si rama foto Family

album-rama-foto-family-FW868FA
Atat rama foto Family cat si albumul foto de familie sunt facute in still vintage cu patina.
Dimensiunile albumului foto Family sunt 21x21x15cm
In acest album foto puteti introduce un numar de 80 de fotografii cu dimensiunea 10x15cm

Rama foto de familie pentru birou si album foto Family in stil vintage

album-rama-foto-family-inimioareO rama foto pentru birou, in stil vintage este un element decorativ de exceptie unde poti pune trei fotografii cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *