Album foto personalizabil

Album foto personalizabil din colectia Juliana

Album foto personalizabil un cadou inspirat din colectia Juliana pe care il poti oferi celor dragi, in diferite ocazii importante. Pentru a oferi un cadou inspirat, de multe ori este recomandat sa il personalizati si aceasta o puteti face cel mai simplu prin gravarea numelui celui sau celei care il va primi.

Astazi am ales sa vorbim despre album foto personalizabil. Fie ca este de lemn sau imbracat in piele, aproape orice album foto poate fi personalizat prin gravare.

album foto de nunta cutie de lemn
Album foto de nunta cutie de lemn personalizabila

Tipuri de album foto personalizabil prin gravare

Ce albume foto pot fi personalizate prin gravare? Aproape orice album poate fi personalizat. Sunt si exceptii , desigur. Aici ne referim la acele albume care nu au coperte cu suprafata dreapta.

Exista si albume care desi au coperti drepte, acestea nu pot fi gravate din cauza materialului din care sunt facute. Este recomandabil sa evitam gravarea direct pe suprafata copertii atunci cand aceasta este dintr-un material care nu se comporta corect la gravare.

Daca nu are suprafata  pe care se poate grava, se poate alege o alta metoda interesanta. Se graveaza pe o placuta metalica autoadezica care se lipeste pe coperta albumului.

Citeste si:  6 lucruri esentiale in geanta unei femei

Asadar, se gravea bine pe albume cu coperti din metal, lemn, MDF, polirezin, plastic, acril, chiar si anumite tipuri de carton.

Rama foto BABY impreuna cu un doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.
Album foto personalizabil prin gravare si set de doua cutiute pentru prima suvita si primul dintisor

Oricat de multe fotografii am pastra pe suport digital, un album foto clasic nu-si pierde farmecul sau  niciodata.Pentru cele mai frumoase amintiri, va recomandam un album foto elegant personalizabil.

Album foto ABC pentru bebelusi si pusculita in forma de calut.

Un album foto in cutie de lemn este simplu de personalizat, gravarea se poate face direct pe partea de lemn, din fata, jos sau sus.

Pentru albumele foto imbracate in piele sau material textil perosnalizarea se poate face prin atasarea unei placute metalice pe care s-a gravat numele sarbatoritului.

Album foto ABC pentru bebelusi.

Exista desigur si anumite tipuri de album foto acoperit in piele unde agravarea se poate face direct pe coperta. Aici trebuie sa cereti parerea gravorului care va va recomanda cea mai buna varianta de personalizare.

Albumul foto acoperit cu piele ecologica de culoare ivoire are o placuta de otel inoxidabil pe coperta pentru personalizare prin gravare.

album foto pentru miri

Albumul foto Especially for you by Juliana poate fi o idee inspirata de cadou pentru ea cu ocazia zilei de nastere sau cu ocazia logodnei sau a nunti.

Desigur, acest album foto poate fi oferit cadou de nunta si atunci putem alege sa gravam numele celor doi miri si data nunti pe placuta de metal inoxidabil.

Putem sa gravam un scurt mesaj motivational sau o urare in genul: ”Casa de piatra!’’ daca alegem sa-l facem cadou cu ocazia nuntii.Album foto de nunta cadou personaliza gravare, album foto personalizabil

Citeste si:  Cadouri de nunta elegante

Deasemenea, un barbat care face cadou acest album, logodnicei sau sotiei lui poate alege un mesaj special  de dragoste pentru a-l grava pe coperta astfel ca oridecateori ea va deschide sau va vedea albumul foto, isi va aminti de cadoul inspirat pe care l-a primit.

Viziteaza magazinul nostru online ejuliana.ro pentru mai multe modele de album foto personalizabil si idei de cadouri. Pentru nunta acceseaza Album foto de nunta categoria pentru miri!

suna comanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *