Album foto personalizabil

Cadouri personalizate Album foto placat cu argint personalizabil

Album foto personalizabil din colectia Juliana

Album foto personalizabil un cadou inspirat din colectia Juliana pe care il poti oferi celor dragi, in diferite ocazii importante. Pentru a oferi un cadou inspirat, de multe ori este recomandat sa il personalizati si aceasta o puteti face cel mai simplu prin gravarea numelui celui sau celei care il va primi.

Astazi am ales sa vorbim despre album foto personalizabil. Fie ca este de lemn sau imbracat in piele, aproape orice album foto poate fi personalizat prin gravare.

Rama foto BABY impreuna cu un doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Oricat de multe fotografii am pastra pe suport digital, un album foto clasic nu-si pierde farmecul sau  niciodata.Pentru cele mai frumoase amintiri, va recomandam un album foto elegant personalizabil.

Album foto ABC pentru bebelusi si pusculita in forma de calut.

Un album foto in cutie de lemn este simplu de personalizat, gravarea se poate face direct pe partea de lemn, din fata, jos sau sus. Pentru albumele foto imbracate in piele sau material textil perosnalizarea se poate face prin atasarea unei placute metalice pe care s-a gravat numele sarbatorilului.

Album foto ABC pentru bebelusi.

Exista desigur si anumite tipuri de album foto acoperit in piele unde agravarea se poate face direct pe coperta. Aici trebuie sa cereti parerea gravorului care va va recomanda cea mai buna varianta de personalizare.

Albumul foto acoperit cu piele ecologica de culoare ivoire are o placuta de otel inoxidabil pe coperta pentru personalizare prin gravare.

album foto pentru miri

Albumul foto Especially for you by Juliana poate fi o idee inspirata de cadou pentru ea cu ocazia zilei de nastere sau cu ocazia logodnei sau a nunti.

Desigur, acest album foto poate fi oferit cadou de nunta si atunci putem alege sa gravam numele celor doi miri si data nunti pe placuta de metal inoxidabil.

Album foto de nunta personalizat, album foto personalizabil
Album foto personalizabil colectia pentru miri

Putem sa gravam un scurt mesaj motivational sau o urare in genul: ”Casa de piatra!’’ daca alegem sa-l facem cadou cu ocazia nuntii.

Deasemenea un barbat care face cadou acest album, logodnicei sau sotiei lui poate alege un mesaj special  de dragoste pentru a-l grava pe coperta astfel ca oridecateori ea va deschide sau va vedea albumul foto, isi va aminti de cadoul inspirat pe care l-a primit. Acest album foto ‘’Especially for you by Juliana poate fi personalizat prin gravare.

Viziteaza magazinul nostru online ejuliana.ro pentru mai multe modele de album foto si idei de cadouri. Pentru nunta acceseaza Album foto de nunta categoria pentru miri!

suna comanda

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 2 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album foto pentru miri
Pret
lei 99

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *