Cadou pentru ziua de nastere – album foto pentru majorat

Implinirea varstei de 18 ani este sarbatorita, in ziua de astazi intr-un mare fel. Majoritatea adolescentilor aleg sa marcheze aceasta zi importanta printr-o petrecere remarcabila. O invitatie la o astfel de petrecere este un prilej de bucurie, insa, evident, intervine urmatoarea intrebare: care poate fi cadoul potrivit? Plicul cu bani a devenit deja un cliseu, asa ca putina inspiratie cu privire la cadoul care urmeaza sa fie ales prinde foarte bine.

album-foto-set-pix-breloc-placat-cu-argint

Petrecerea organizata cu ocazia implinirii frumoasei varste de 18 ani trebuie marcata cu un cadou pentru majorat mai deosebit.

Album pentru majorat

Recomandarea noastra pentru un cadou cu adevarat special este un album foto pentru majorat. Cel pe care vi-l sugeram noi, se potriveste de minune unei fete, clar, pentru ca este roz. In acest album foto pentru majorat, ea poate sa-si pastreze frumos amintirile de la aceasta petrecere deosebita. Vor fi imortalizate momentele speciale alaturi de familie si prieteni dragi. O atentie deosebita este acordata si fotografierii tortului care, de obicei este personalizat. Aesta devine un simbol pentru intreaga petrecere si merita fotografiat din plin.

Album foto pentru majorat si set cu agenda si pix

Acest album foto pentru majorat se diferentiaza de alte albume prin faptul ca este destinat implinirii varstei de 18 ani, conform inscriptiei delicate Happy 18th BirthdayAlbumul are un loc special destinat unei fotografii reprezentative pentru acesta petrecere de neuitat. De asemenea, floricelele si fluturasul adauga un plus de feminitate albumului, care va fi gazda unor momente imortalizate incarcate de emotie si bucurie.

majorat

Voi ce cadouri obisnuiti sa oferiti cu ocazia unui majorat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *