Album foto pentru bebelusi ABC

Unul dintre cele mai placute sentimente in viata, sunt clipele in care ne amintim cu mult drag de anumite momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi noua. Momentele fericite si pline de emotie merita, din plin, sa fie imortalizate, pentru ca, mai tarziu, acestea vor deveni amintiri de care ne vom aduce aminte cu zambetul pe buze. Acest album foto pentru bebelusi ABC este perfect pentru o colectie de fotografii cu o incarcatura sentimentala deosebita.

Album foto ABC pentru bebelusi.

Acest album foto pentru bebelusi este format din trei sectiuni diferite, decorate cu literele ABC placate cu argint. Datorita acestei compartimentari foarte bine efectuate, fiecare album poate sa contina fotografii de la diferite evenimete, cum ar fi: botezul, petrecerea de implinire a unui anisor, momente frumoase alaturi de prieteni.

Album foto ABC pentru bebelusi si pusculita in forma de calut.

Pentru un cadou de botez mai complex, va recomandam ca, impreuna cu albumul foto, sa alegeti, de asemenea, si un obiect decorativ. Pusculita in forma de calut este un cadou minunat care se potriveste de minune in camera copilului. Placuta la vedere, aceasta va inveseli atmosfera din camera si ii va conferi un aer jucaus.

Album foto ABC pentru bebelusi si cutiuta pentru prima bucla si primul dintisor.

O alta sugestie de cadou pentru un bebelus, este achizitionarea, pe langa albumul foto, a casetutei pentru prima bucla si primul dintisor. Casetuta in forma de inimioara este formata din doua cutiute mai mici in forma de jumatati de inimioara, una destinata pastrarii primului dintisor si alta pentru pastrarea primei bucle de par. Setul de doua castute in forma de inimioara este placat cu argint si decorat cu cuvantul first realizat in relief pe capace.

Album foto ABC pentru bebelusi si cutiuta pentru prima bucla de par si primul dintisor.Album triplu ABC

Alt album foto similar, decorat cu alte iconite, puteti vedea mai jos:

album foto triplu, Album foto pentru bebelusi

Album triplu sau set de trei albume foto pentru bebelusi decorate cu trei iconite placate cu argint

Cod album foto bebelusi:CG950

Va asteptam cu drag la magazinul Juliana pentru achizitionarea acestor produse deosebite pentru bebelusi!

Pentru confirmarea stocului in magazin, sunati-ne la numarul de telefon : 0785232325!

Sumar
product image
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Bambino
Nume Produs
Set de trei albume foto pentru bebelusi
Pret
lei 179

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *