Album de botez pentru bebelusi

Cadouri argintate pentru bebelusi., Top 3 cele mai cautate cadouri de botez pentru copil

Album de botez cadou pentru bebelusi din colectia Juliana

Album de botez placat cu argint din colectia de cadouri pentru bebelusi Juliana. Va recomandam un cadou de botez cu adevarat special, un album pentru bebelusi, placat cu argint, gravat cu o multime de simboluri de botez si bebelusi.

Pentru ca botezul este unul dintre cele mai importante evenimente unde bebe are rolul principal, un album foto este mai mult decat util, pentru a pune toate acele fotografii de la biserica si de la restaurant.

Album de botez Juliana

Albumul bebelusului, albumul de botez al bebelusului, placat cu argint, colectia de cadouri de botez Juliana

Acest album foto include si spatiu pentru personalizare. Poate fi oferit cadou asa cum este prezentat, insa, in cazul in care doriti sa-l personalizati, un gravor poate insciptiona numele bebelusului in partea de jos a ramei foto.

Album de botez Juliana

Albumul foto de botez ” My Christening Day” este facut din metal placat cu argint iar coperta principala, include o rama foto unde puteti monta o fotografie cu dimensiunile 9x13cm. In interiorul albumului, puteti introduce fotografii de la botez care trebuie sa aiba dimensiunile:10x15cm

Album de botez Juliana

Frumos decorat cu diverse simboluri pentru bebelusi gravate direct pe rama foto, albumul de botez este perfect atat pentru un baietel cat si pentru o fetita. Pentru rama foto, pastrati o fotografie frumoasa de la botez sau o fotografie care surprinde un moment deosebit.

Album de botez Juliana

Album foto ”My Christening Day”, album pentru bebelusi Cod:8887, Pret:119lei

Albumul foto de botez este ambalat in cutie argintie, gata pentru a fi oferit cadou cu ocazia botezului.

Detalii album: Referinta/Cod produs:8887, Dimensiuni fotografii:10x15cm, Dimensiuni rama foto: 9x13cm, Dimensiuni totale:19,8x15x4,6cm, Greutate produs: 499grame, Numar de fotografii care incap in acest album:72, Tara de provenienta: Marea Britanie

Pentru a comanda acest model de album de botez, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos sau vizitati magazinul online ejuliana.ro! Va rugam sa confirmati stocul la acelasi numar de telefon daca doriti sa-l ridicati din magazinul fizic!

suna magazin Juliana Ferdinand

Sumar
product image
Vot autor
1star1star1star1star1star
Voturi
5 based on 3 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Album de botez pentru bebelusi Juliana
Pret
Lei 119

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *