Agende chic pentru 2016 – inceput de an


Agende chic – cadouri ideale pentru inceput de an

Un nou inceput de an cu o noua atitudine… sau cel putin asta speram cu totii ca, in sfarsit, avem ocazia sa incepem ceva nou, sa fim mai hotarati, sa invatam ceva nou sau, de ce nu, sa ne cumparam ceva ce ne-am dorit de mult timp. In materie de cadouri pentru 2016, atunci cand vream sa surprindem placut pe cineva drag, un lucru marunt poate valora, de multe ori, mult mai mult decat un cadou scump.

Cele mai potrivite exemple de cadouri pentru inceput de an sunt, dupa parerea mea, cele precum agende chic.


Cadouri pentru 2016 - agende chic.

De ce sa oferi in dar o agenda?

In primul rand, pentru ca este foarte practica. Poti sa notezi absolut orice in ea, de la liste de cumparaturi, notite de la scoala sau de la facultate, pana la planuri pentru viitor sau diferite filme pe care iti doresti sa le vezi si carti pe care vrei sa le citesti. S-au facut multe studii care au aratat ca daca alegem sa notam undeva toate lucrurile pe care trebuie sa le facem si taiem de pe lista cate o activitate pe care am realizat-o, suntem mult mai fericiti si avem energie sa facem mai multe.

Cadouri pentru 2016 - agende chic.

Cadouri pentru 2016 - agende chic.

In al doilea rand, o agenda este un accesoriu chic pe care merita sa il ai in geanta. Imi plac foarte mult agendele colorate, chic si cu o nota deosebita. Aici ma refer la agendele care au un detaliu deosebit, precum pagini aurii, la fel ca agenda pe care v-am prezentat-o mai sus. Acesta este un detaliu elegant care face diferenta!

Citeste si:  Cufar pentru bijuterii

Cadouri pentru 2016 - agende chic.

Agendele micute care au si un pix cu care sa se potriveasca perfect sunt adorabile! Aceastea sunt cele mai potrivite pentru notarea lucrurilor marunte, precum listele de cumparaturi. Pentru un cadou mai bogat poti, de asemenea sa oferi in dar si un colier statement. Elegant si super usor de purtat, acesta va aduce, cu siguranta un zambet imens pe buzele persoanei careia ii vei face surpriza!

Cadouri pentru 2016 - agende chic.

 


Un comentariu pentru “Agende chic pentru 2016 – inceput de an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *