Agenda vintage


Agenda vintage un cadou pretios

Tu cate agende ai ? Sunt tentata sa spun ca am o gramada dar ar fi o minciuna. Nu am niciodata destule. Imi plac atat de mult agendele vintage incat le-as colectiona pe toate. As scrie in toate cate ceva.

Imi amintesc de anii de scoala cand o agenda frumoasa era mai greu de gasit. Era cel mai pretios lucru…Agendele vintage sunt o mica pasiune, sau mai degraba o mica obsesie a mea.

lensa.ro

agenda-veche

Imi plac acele agende vintage cu acele coperti cu colturi rotunjite, facute din hartie antichizata, decorate cu bucatele de material textil, nasturi, cheite, frunzulite si prinse cu elastic.

Daca vezi una nu se poate sa nu te indragostesti pe loc.Imaginile sau colajele imprimate pe coperti sunt de inspiratie romantica de la inceputului de secol trecut.

retro-vintage-agende

Simbolurile marilor capitale Europene, Londra, Paris, Roma intotdeauna sunt completate cu bucati de harta, carti postale, plicuri si timbre pe o hartie ‘’ingalbenita’’ de vreme, intotdeauna pentru a ne duce cu gandul la romantismul si iubirea de altadata.

Agende vintage cu spirala

agenda-vintage

O agenda vintage imi aminteste de scriitorii si artistii care traiau in Paris ca Vincent van Gogh, Ernest Hemingway, Pablo Picasso, Oscar Wilde sau Henri Matisse. O agenda vintage ma inspira, ca si cum spiritual creativ al acelor artisti a ramas intre paginile ei.

Agenda vintage Golden Years

agenda-vintage-golden-years (1)

Tematica cea mai intalnita in design-ul celor mai multe agende vintage este legata de fluturi, flori in special trandafiri, pasari, scrisori, colaje de ziare vechi, cufere vechi si simboluri romantice.

Agenda vintage cu fluture

agenda-vintage-juliana (3)

Recunosc ca prefer agendele vintage mai simple nu foarte incarcate.Sunt unele agende cu coperti din piele cu o cheita si o frunzulita drept accesorii legate de o sforicica din acelasi material.

Cheia este simbolul cunoasterii dar ne aminteste si jurnalul personal pe care il tineau fetele nu demult.Poate ca inca mai tin jurnale daca nu si-au mutat deja toate gandurile online , pe blogul personal.Imi plac si blogurile, doar scriu intr-unul dar frumusetea si placerea pe care o simti tinand in mana o astfel de agenda vintage nu poate fi inlocuita.

Agenda vintage Paris, Roma, Londra

agenda-vintage-juliana (9)

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Agenda vintage
Vot
51star1star1star1star1star
lensa.ro
Citeste si:  Futurismul in design interior si decoratiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *