Agenda vintage cu coperti metaliceAgenda vintage cu coperti metalice, un cadou inspirat pentru pasionate

Cauti o agenda vintage cu coperti metalice pentru tine sau pentru a o oferi cadou celor dragi tie? Juliana iti recomanda cateva modele de agende decorate in stil vintage care s-ar putea sa-ti placa foarte mult.

Un mod util si foarte simplu de organizare a activitatilor zilnice este utilizarea unei agende. Simpla, sau cu un design deosebit, aceasta va ocupa un loc special in geanta datorita utilitatii ei.


S-a dovedit stiintific ca, in momentul in care taiem o activitate scrisa in agenda vintage, pe care am realizat-o deja, vom fi mai fericiti si satisfacuti pentru ca am reusit sa o finalizam.

Agenda vintage

Ceea ce va recomandam noi, sunt aceste agende vintage cu un design deosebit. Copertile agendelor sunt realizare din tabla, fapt care le face sa fie foarte rezistente. Tematica aleasa este si ea deosebita, potrivindu-se, in mod special, pasionatilor de desene retro. Fiind de mici dimensiuni, acestea nu vor ocupa prea mult loc in genata, iar numarul mare al paginilor ofera libertatea de a nota absolut orice.

Agenda vintage cu coperti

Ce alte lucruri mai poti nota intr-o agenda?

– venituri si cheltuieli; astfel vei stii cu exactitate cum sa iti organizezi bugetul;

– recomandari de la prieteni: filme interesante, carti atractive, melodii care iti vor ridica starea de spirit, locuri deosebite de vizitat, evenimente frumoase la care poti sa participi;

Citeste si:  Umbrela de nunta si evantai Juliana

– lucruri pe care iti doresti sa le faci in viitor, astfel poti reflecta asupra lor pentru a gasi cea mai usoara modalitate de a le realiza;

– liste de cumparaturi – in acest fel nu vei mai pierde ore in sir in supermarket gandindu-te la ceea ce trebuie sa cumperi;

– poezii, mici istorisiri atunci cand ai inspiratie pe loc.

Agenda vintage cu coperti
Agenda vintage cu coperti

Daca sunteti interesati de achizitionarea unei agende vintage, noi va asteptam cu drag la magazinul Juliana, unde veti gasi si alte modele interesante!

Pentru a comanda agenda vintage cu coperti metalice, viziteaza magazinul nostru online sau suna la numarul de telefon afisat pentru a te asigura ca este disponibila in acest moment!

Sumar
Data evaluare
Produs evaluat
Agenda vintage cu coperti metalice
Vot
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *