Decoratiuni feng shui pentru armonia casei tale

Sugestie de cadou: rama foto si statueta Budha.

De cate ori nu te-ai gandit ca ti-ar prinde bine o schimbare in casa? Petrecand mult timp in cel mai drag loc noua, uneori simtim nevoia sa reimprospatam ambianta in care traim. Acest lucru se poate realiza foarte simplu cu ajutorul accesoriilor potrivite. Nu ai nevoie decat de cateva decoratiuni feng shui, o rama eleganta de fotografii si niste statuete cu Buddha, menite sa iti aduca fericirea, dragostea si protectia casei – accesorii pe care acum le poti gasi foarte usor la magazinul nostru.

Statuete Budha.

Statuete Budha cu un design deosebit.

Prima statueta il infatiseaza pe Budha vesel, cel care isi acopera ochii cu mainile, fara a vedea ceva rau. Cea de-a doua statueta este Budha vesel acoperindu-si gura cu mainile, ceea ce inseamna ca nu rosteste nimic rau.

In general, statuetele care il intruchipeaza pe Budha grasut, vesel si multumit, sunt adevarate  simboluri Feng Shui reprezentand atat fericirea, bogatia, sanatatea, cat si intelepciunea, dragostea si protectia. Se spune ca menirea acestei statuete este sa vina in casa ta cu zambetul pe buze pentru a alunga necazurile. Datorita frumusetii statuetelor, este de ajuns doar sa le privesti in tihna pentru ca starea ta de spirit sa se imbunatateasca. Astfel, vei deveni mult mai calm, grijile tale vor disparea pe moment si iti vei umple sufletul de pace.

Unde se amplaseaza corect o statueta intruchipandu-l pe Budha vesel?

Cele mai bune locatii sunt: pe o masa de 70-75 cm inaltime situat cu fata la usa principala pentru a aduce mult noroc, in camera de zi, pe masa de studiu pentru a ajuta elevii sa finalizeze obiectivele pe care si le propun zilnic, in cazul detinerii unei afaceri – pe birou sau la receptie pentru a aduce prosperitate si succes.

Un lucru este cert: Budha va aduce numai lucruri bune in orice casa in care este expus!

Rama foto cu detalii elegante.

In ciuda faptului ca nu este un accesoriu Feng Shui, o rama de fotografii este o idee excelenta de reimprospatare a ambiantei casei tale. O bucurie in suflet poate aduce si ea, atunci cand expui o fotografie draga tie, care surprinde un moment deosebit din viata ta si care te lasa cu un zambet imens pe buze.

Detaliu rama foto.

Detaliu rama foto.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *