Accesorizeaza-ti tinuta cu coliere geometrice!

Coliere geometrice.

Colierele geometrice nu trebuie sa iti lipseasca din colectia de bijuterii! Iata de ce:

Sunt sigura ca noi, femeile, ne aflam de multe ori in situatia in care dupa ce ne-am ales tinuta pentru o zi, simtim ca ne lipseste ceva. Accesoriile joaca un rol important in crearea unei tinute in care sa ne simtim bine si increzatoare in propriile forte. Colierele geometrice sunt alegerea perfecta in materie de bijuterii! Ele sunt cele care vor aranja instant orice tinuta. Cu siguranta merita sa adaugi colectiei tale de bijuterii si coliere geometrice!

Coliere geometrice.

Coliere geometrice.

coliere-geometrice2

Coliere geometrice.

Coliere geometrice.

Cum putem purta aceste coliere geometrice? Raspunsul este foarte simplu: colierele geometrice trebuie sa se potriveasca  momentului zilei in care ne decidem sa le purtam. Astfel, colierele geometrice minimaliste se potrivesc de minune la tinutele de zi. Fiind, de cele mai multe ori la baza gatului, nu trebuie sa ne facem probleme nici de forma decolteului, acestea potrivindu-se la orice tip de decolteu.

Daca alegem coliere geomerice masive, acestea sunt potrivite pentru seara. In acelasi timp, trebuie sa fim atente si la coafura. Este recomandat ca parul sa fie prins, deoarece, in acest fel, colierul va iesi mult mai bine in evidenta si va atrage toate privirile!

Coliere geometrice.

La magazinul nostru poti sa alegi acum din o multime de modele de coliere geometrice pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Modelele variaza, de la cele minimaliste cu figuri geometrice, pana la colierele mari, impunatoare, care sunt absolut perfecte pentru tinutele de seara, cand iesim cu prietenii in oras. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *