Accesorii trendy pentru barbati in 2016

In lumea modei, trendurile si stilurile vestimentare se schimba de la an la an, atat in functie de nevoi, cat si in functie de directiile stabilite de catre designeri si liderii de opinie din fashion. Astfel, daca vrei sa tii pasul cu moda si sa fii intotdeauna la curent cu ultimele tendinte in materie de vestimentatie, trebuie sa te informezi in mod constant despre noile aparitii.

Iata, deci, cateva accesorii trendy pentru barbati pe care ar trebui sa le iei in calcul anul acesta pentru sunt interesante:

borseta de piele vintage accesorii trendii pentru barbati
1. Borseta de piele vintage

Stilul vintage se va mentine si in 2016 ca trend principal, atat in fashion, cat si in design interior. Nostalgia aparte pe care o trezeste acest stil este de altfel greu de inlocuit si va mai dura inca mult timp pana cand stilul vintage se va “invechi” cu adevarat.

borseta de piele vintage accesorii trendii pentru barbati
Pentru pasionatii de vintage, o borseta de piele poate veni in completarea unei tinute clasice bazata pe sacou si pantaloni eleganti. Nu trebuie insa scapat din vedere nici rolul practic pe care il poate indeplini o astfel de borseta. Avand doua compartimente interioare care se inchid cu fermoare, dar si o bereta de piele ajustabila care se poarta pe umar, borseta de piele inlocuieste cu succes greoaiele genti si serviete atunci cand vine vorba despre transportul unor acte sau bunuri de dimensiuni mici.

2. Butonii de camasa argintati

Orice barbat elegant cunoaste importanta pe care o au butonii de camasa atunci cand imbraca un costum stilat cu ocazia unui eveniment important.

Butoni de camasa zar personalizabili

In 2016, cei mai bine vazuti barbati vor fi cei care vor purta butoni de camasa argintati in locul celor clasici si care ii vor asorta la un costum cu o camasa simpla, fara vesta.

Butoni de camasa zar personalizabili
3. Servieta din piele neagra

Mai greu de integrat intr-o tinuta obisnuita, dar mult mai classy si mai stylish decat o borseta, servieta din piele neagra este un alt accesoriu pentru barbati care va fi in voga anul acesta. Pentru barbatii din lumea business, purtarea unei astfel de serviete va reprezenta cu succes reinventarea valorilor capitaliste din deceniile trecute.

servieta-de-piele-maron-inchis
Tu ce alte accesorii pentru barbati crezi ca vor fi la moda in 2016?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *