Accesorii pentru bucatarie

Cu toţii ştim că în bucătărie spaţiul de depozitare este foarte important şi trebuie gestionat cu atenţie pentru ca depozitarea lucrurilor să fie cât mai eficientă. Vestea bună este ca există posibilitatea de a păstra multe lucruşoare mărunte la un loc fără să le pierdem, depozitându-le în cutii. Şi ce poate fi mai prielnic decât un set de cutii din metal care are un aspect frumos şi de-a dreptul… delicios?

Noi vă recomandăm cu drag acest set accesorii pentru bucatarie, format din 3 cutii metalice de dimensiuni diferite care se potriveşte de minune în orice bucătărie pentru depozitarea lucrurilor mărunte. Aceste cutii sunt, de asemenea, ideale pentru păstrarea fursecurilor sau a brioşelor. Datorită închiderii etanş, cutiile vor fi uşor de folosit şi transportat. Aspectul va fi şi el unul deosebit!

SAMSUNG CSC

O reţetă rapidă de brioşe cu căpşuni:

Ingredientele de care aveţi nevoie: 1 ou, 100ml de lapte, 50g unt sau ulei, 120g de zahăr brun, 1 plic de zahăr vanilat, 1 linguriţă de praf de copt, 200g făină, 1 vârf de cuţit de sare, 150g căpşuni tăiate în cubuleţe, forme şi tavă pentru biroşe.

Cum se prepară: Oul se mixează împreună cu zahărul şi puţină sare până când se topeşte zahărul. Se adaugă apoi untul topit împreună cu laptele şi se mixează până la omogenizare. Făina se amestecă cu praful de copt şi se adaugă treptat la compoziţie amestecând uşor cu un tel. Formele de brioşe se vor umple cu o linguriţă de aluat, apoi cu o linguriţă de căpşuni, încă o linguriţă de aluat şi încă o linguriţă de căpşuni. Se coc în cuptor la 160 de grade C timp de 15-20 minute. Când s-au răcit, se pudrează cu zahăr şi sunt gata de servit. Simplu şi rapid!

SAMSUNG CSCScopul nostru este de a vă oferi o sugestie de cadou care să-şi păstreze valoarea mult timp după ce conţinutul său a fost consumat. Cine ar putea rezista oare unei cutii destinate unor brioşe apetisante şi cum ar putea să nu ţină minte pe cel care i-a oferit o aşa dulce bucurie?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCPreţul setului de cutii metalice este de 49 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *