Accesorii de calatorie pentru fetite

Accesorii de calatorie pentru fetite.

Accesorii de calatorie pentru fetite pentru un voiaj cu stil

Calatoriile alaturi de copii sunt printre cele mai frumoase amintiri din viata de familie. Amintirile create vor aduce mereu zambete pe buze, fiind un prilej de bucurie si de apreciere a celor mai frumoase daruri in viata, iubirea si linistea sufleteasca. Atunci cand calatorim ne pregatim cu atente bagajul pentru perioada pe care urmeaza sa o petrecem intr-un loc special. Pentru persoanele care acorda o mare atentie la tot ceea ce tine de a calatori cu stil, bagajul nu este complet, insa fara anumite accesorii speciale. Aici ma refer, in mod special la viata de familie unde, un set de accesorii de calatorie pentru fetite va aduce acea nota de eleganta si unicitate pentru bagajul special destinat copilului.

Accesorii de calatorie pentru fetite.
Coperta pentru pasaport si eticheta bagaj

Aceste accesorii de calatorie pentru fetite sunt alese pe culorea roz, aceasta fiind cea mai reprezentativa culoare pentru fetite. Setul este format dintr-o coperta pentru pasaport si o eticheta care se ataseaza la bagajul care este special destinat fetitei.

Accesorii de calatorie pentru fetite.
Coperta pentru pasaport

Coperta pentru pasaport este absolut adorabila! In primul rand, datorita culorii roz, aceasta coperta are o nota de eleganta si de rafinament. Detaliul cu ursulet placat cu argint ofera o nota de autenticitate. Ursuletul zambitor impreuna cu mesajul simpatic „primul meu pasaport” vor aduce, cu siguranta zambetul pe buzele parintilor carora doriti sa le oferiti acest cadou inedit pentru fetite.

Citeste si:  Magazin de cadouri in Bucuresti - Juliana
Accesorii de calatorie pentru fetite.
Eticheta pentru bagaj

Eticheta pentru bagaj ofera si ea o nota de stil si de eleganta. Eticheta este, in acelasi timp si foarte practica pentru ca personalizeaza bagajul fetitei care nu va avea cum sa fie confundat sau ratacit printre alte bagaje.

Accesorii de calatorie pentru fetite.
Coperta pentru pasaport si eticheta pentru bagaj

Daca doriti si dumneavoastra sa comandati aceste accesorii elegante de calatorii, le puteti gasi cu usurinta printr-un click AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *