Un cadou pentru botez neasteptat

Cadou de botez, cadou neasteptat pentru botez.

Surprinde oamenii dragi cu un cadou pentru botez!

Te-ai gandit vreodata ce cadou poti oferi oamenilor dragi din viata ta odata cu venirea pe lume a unui nou membru in familie? Un cadou pentru botez neasteptat este o idee inspirata ! Acesta va aduce, cu siguranta, zambetul pe buzele proaspetilor parinti, iar, prin faptul ca ei nu se gandesc ca ar putea sa primeasca un astfel de cadou pentru botez neasteptat, emotia descoperirii unei “comori” va fi si mai mare! Recomandarea noastra: casetute pentru prima bucla de par si pentru primul dintisor in forme deosebite.

Cadou neasteptat pentru botez.

Desigur ca o rama foto va fi intotdeauna o alegere inspirata de cadou cu care nu putem sa dam gres. In completare, insa, putem avea alaturi de rama si un cadou pentru botez neasteptat. Acesta consta in casetute destinate pastrarii primului dintisor si a primei bucle de par ale copilasului.

Cadou neasteptat pentru botez.

Un prim model, se potriveste atat fetitelor cat si baieteilor. Acest trenulet placat cu argint, ascunde in vagon comorile bebelusului pe care parintii le vor pastra pentru totdeauna. Prima bucla si primul dintisor vor avea cate un locusor special. Absolut adorabil!

Cadou neasteptat pentru botez.

Cadou neasteptat pentru botez.

Cel de-al doilea model se potriveste de minune fetitelor. Este inspirat din mult iubita poveste a Cenusaresei. Caleasca Cenusaresei, trasa de calut si in forma de dovleac, poarta acum micile comori ale fetitei. Acesta este cu adevarat un cadou pentru botez neasteptat!

Cadou neasteptat pentru botez.

Cadou neasteptat pentru botez.

Ultimul model este pentru baietei. Trenuletul condus de un ursulet prietenos pastreaza in vagoane, la loc sigur, prima bucla de par si primul dintisor. Trenuletul este placat cu argint si decorat cu ursuleti zambitori. Acest cadou de botez deosebit va fi primit cu mult drag de catre parinti!

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*