Un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor

Sunteti aici pentru ca probabil, aveti nevoie de un cadou de botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor si bine faceti pentru ca noi va facem cele mai inspirate recomandari! Invitatia la un botez este un prilej de bucurie. Venirea pe lume a unui copil este sarbatorita in cel mai frumos mod posibil. Si noi, la randul nostru, contribuim la bucuria familiei nu numai prin simpla noastra prezenta la acest eveniment unic in viata, ci si prin oferirea unui cadou simbolic.

Acest cadou are menirea de a fi util pentru bebelus si de a aduce zambetul pe buzele bucurosilor parinti.

Rama foto BABY impreuna cu un doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

De aceasta data, va recomandam o colectie absolut minunata de obiecte pentru botez placate cu argint care sunt o adevarata comoara! Incepem cu aceast album foto minunat placat cu argint care este special destinat bebelusului, avand scrise literele BABY pe coperta. In acest album vor fi pastrate frumos toate amintirile unice din primii ani de viata ai copilului. Mai mult, acest album foto poate fi, de asemenea, gravat, personalizat si vine ambalat intr-o cutie eleganta de cadou. Gasiti setul format din album foto si casetute pentru prima bucla si primul dintisor AICI!

Cutiute placate cu argint pentru prima bucla si primul dintisor.

Cele doua casetute pentru pastrarea primului dintisor si a primei bucle de par sunt absolut adorabile si irezistibile. Acesta este un cadou cu adevarat deosebit cu ajutorul caruia mamica va putea pastra amintiri frumoase la loc sigur. Designul casetutelor este unic. Acestea sunt placate cu argint si au cate o inimioara care indica ce pastreaza fiecare, si anume, primul dintisor si prima bucla de par a copilasului.

Suport pentru certificatul de nastere impreuna cu cutiute pentru prima bucla si primul dintisor.

Un alt cadou interesant este acest suport pentru certificatul de nastere. Decorat cu ursuleti, placat cu argint si gravat cu cuvintele „Baby’s birth certificate”, acest suport este ideal pentru a pastra in siguranta pretiosul certificat pentru multi ani de acum inainte. Suportul are, de asemenea, si un loc special unde se poate grava numele impreuna cu data de nastere a bebelusului.

Pieptene si perie de par impreuna cu cutiute pentru perima bucla si primul dintisor.

Impreuna cu cele doua casetute, puteti sa elegeti, de asemenea si aceste obiecte minunate, mai mult simbolice pentru bebelus. Este vorba despre o periuta de par si de un pieptene, ambele accesorii fiind frumos decorate si placate cu argint – absolut adorabile!

Speram ca am reusit sa va inspiram cu privire la alegerea unui cadou deosebit pentru botez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*