Set de ceai din portelan chinezesc

Set de ceai cu tavita din portelan chinezesc.

Daruieste un set de ceai din portelan chinezesc!

Atunci cand ne dorim sa oferim cuiva un cadou deosebit, ne gandim la ceva de care se poate bucura intreaga familie. Un aspect extrem de important este utilitatea cadoului ales, dar, in acelasi timp si designul unic care scoate in evidenta anumite detalii fruomoase, care merita sa fie apreciate din plin. Cadoul care se incadeaza cel mai bine in aceasta descriere este un set de ceai din portelan chinezesc destinat ritualului de ceai la care participa toti membrii familiei.

Set de ceai din portelan chinezesc.Set de ceai cu cesti si ceainic plat din portelan chinezesc cu flori de cires rosu-JT159SFCR

Ceremonia ceaiului este caracteristica Tarii Soarelui Rasare – Japonia. In aceasta cultura, ceremonialul ceaiului este o adevarata arta. Ritualul traditional de servire se realizeaza intr-un cerc restrans, iar ceaiul este preparat intr-un mod cu totul si cu totul special de catre un initiat. Prin intermediul acestei ceremonii, invitatii au parte de o curatare spirituala, relaxandu-se total si savurand aceasta licoare magica pana la ultima picatura.

Set de ceai din portelan chinezesc.Set de ceai din portelan chinezesc cu tavita de lemn JT159SCM

Un alt rol al acestei ceremonii este de atingere a armoniei prin cufundarea intr-un univers extrem de placut. Oamenii admira felul in care se manifesta anumite aspecte ale naturii, cum ar fi, modul in care cuge apa, sau felul in care se reflecta lumina pe suprafata diferitelor obiecte. Prin admirarea manifestarilor naturii, omul reuseste sa se conecteze si sa se contopeasca cu mediul – actiune necesara relaxarii totale a corpului si a mintii.

Set de ceai cu tavita din portelan chinezescSet de ceai din portelan chinezesc cu flori de lotus pe tavita de lemn JT159SCFL-159lei

Desigur ca acest minunat ritual al ceaiului este binevenit in cadrul oricarei familii. Acest ritual va aduna membrii familiei la masa si este un bun prilej de comunicare, relaxare si voie buna. Singurul aspect “dificil” este alegerea setului potrivit. Noi va punem la dispozitie o multime de variante de seturi de ceai din portelan chinezesc. Designul unic al fiecarui set iese in evidenta datorita detaliilor inflorate care infrumuseteaza canitele si ceainicul.

Set de ceai cu tavita din portelan chinezesc.Set de ceai cu tavita din portelan cu flori de cires pe fond rosu JT159PCFC 159lei

Set de ceai cu tavita din portelan chinezesc julianaSet de ceai din portelan chinezesc negru cu flori de cires pe tavita de lemn JT159SPN-159leiSet de ceai cu tavita din portelan chinezesc.

Set de ceai din portelan chinezesc crem cu flori de cires JT159SCFC -159lei

Pentru a comanda seturi de ceai din portelan de calitate, nu ezitati sa vizitati magazinul online ejuliana.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon afisat mai jos:

suna magazin Juliana Ferdinand

 

Sumar
Vot autor
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Set de ceai din portelan chinezesc
Pret
Lei 159
Disponibilitate
Pre-Order Only
Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*