Rama amprenta bebelusului, cadou surpriza, oferit Simonei Gherghe

Rama amprenta bebelusului, un cadou surpriza, oferit Simonei Gherghe in cadrul emisiunii ”Rai da’ Buni” de la Antena Stars. Dupa cum probabil ati vazut in cadrul emisiunii ”Rai da’ buni”, gazduita de Mihai Morar, Simona Gherghe a vorbit pentru prima data despre sarcina si planurile de viitoare mamica.

Cu aceasta ocazie, am aflat ca va avea o fetita care se va naste in zodia Gemeni. Una dintre primele intrebari adresate de Mihai Morar, a fost legata de cine o va inlocui pe prezentatoare la ”Acces Direct”, atunci cand se va apropia ”momentul”. Simona nu a dorit sa dezvaluie numele pe care il va primi bebelusul pentru ca mai are timp sa se razgandeasca asupra acestei alegeri.

Simona Gherghe primeste un cadou surpriza din partea echipei ”Rai da’Buni”, o rama cu kit pentru amprenta bebelusului, oferit de magazinul Juliana. La deschiderea cadoului, Simona gaseste rama cu mulajul pentru amprenta manutei din colectia de cadouri pentru bebelusi Bambino.

Mihai Morar multumeste magazinului Juliana pentru cadoul inspirat, oferit Simonei Gherghe

rama amprenta bebelusului

Rama amprenta bebelusului din colectia Bambino by Juliana.

Asa arata cadoul primit de Simona Gherghe cu prima ocazie cand vorbeste despre sarcina sa, in cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar

Rama pentru amprenta bebelusului julianaMulajul pentru amprenta se realizeaza foarte usor si dupa cum puteti vedea si in filmuletul Simonei Gherghe, rama vine insotita de niste instructiuni simple.

Rama pentru amprenta bebelusului juliana

Rama foto pentru amprenta bebelusului include kitul pentru mulaj si spatiu pentru fotografia lui bebe

Rama pentru amprenta bebelusului julianaRama amprenta bebelusului este o idee inspirata de cadou pentru orice bebelusi, fetita sau baietel.  Puteti pastra amprenta manutei bebelusului vostru pentru totdeauna, in cadrul unei rame dragute care include si spatiu pentru o fotografie a lui bebe.

Cadoul de botez pentru fetite.Rama pentru amprenta manutei poate fi puse pe birou sau agatat pe perete

Rama pentru amprenta bebelusuluiPuteti personaliza rama prin gravare. Cereti gravorului sa inscriptioneze numele bebelusului sau o urare de bine!

rama amprenta bebelusului

Un alt model de rama cu mulaj din colectia Bambino include si spatiu pentru amprenta piciorusului

rama amprenta bebelusuluiViziteaza magazinul ejuliana.ro pentru detalii legate de rama pentru amprenta bebelusului!

Summary
Rama amprenta bebelusului, cadou surpriza, oferit Simonei Gherghe
Title
Rama amprenta bebelusului, cadou surpriza, oferit Simonei Gherghe
Description

Rama amprenta bebelusului, un cadou surpriza, oferit Simonei Gherghe in cadrul emisiunii ''Rai da' Buni'' de la Antena Stars. Dupa cum probabil ati vazut in cadrul emisiunii ''Rai da' buni'', gazduita de Mihai Morar, Simona Gherghe a vorbit pentru prima data despre sarcina si planurile de viitoare mamica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*